Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michasia :-)) :-)) :-))

Mamusie i przyszłe mamusie wypowiedźcie się i pomóżcie będę wam wdzięczna!:)

Polecane posty

Gość porannarosaaa
weż no spe, moze to z emocji cie boli bo ci cisnienie skoczyło i wez ciepła kapiel. to pomaga sie odprezyc.

Gość porannarosaaa
no i przedewszystkim przestan sie stresowac ze cos jest nie tak :) okresu nie masz, testy pozytywne. Ciesz sie! Bedziesz mama!

Gość mamamaaaaaaa
Graulacje :)))

Laski mam do Was jeszcze jedno pytanie czy mój M jak się baaardzo wsucha i drugie ucho "zasłoni"to może słychać leciutko bicie serca Aniołka? jest to możliwe?wsłuchuje sie bardzo ale to bardzo mówi ,że bardzo mi tam się przelewa jak w oceanie ale jak się wsłucha to słyszy takie leciutkie?

Gość michasiuuuuuuuuuuuuuuuuu
a w którym tc jestes?

Gość .......,,,,......
13 ale na 100% pewności nie mam będę wiedzieć w środę

oj podobno serce słychać od 20tc i jak mają te specjalne sprzeciory bo inaczej to bedzie słychac ale twój puls :]

nie no nie musisz mu mowic:P jak usłyszy serce to mu wmawiaj ze dobrze słysze a ze to twój puls bedzie :P tego nie musi wiedziec

Gość Młodaaaaa21
witam ja tez jestem w ciąży,w 13 tygodniu,tez sie ciesze,ja wiedzialam od 3tyg ze jestem.Czasami sie tak objadam ze przez to zwracam,a potem i tak na nowo jem :D przytylam 3 kg,ciekawe co bedzie potem hehe.A dzis kiepsko sie czuje,chyba sie zaziębiłam ;/ Pozdrawiam wszystkich

serduszko mozna uslyszec troche wczesniej niz 20tc przez detektor tetna poldu :) zastanawialam sie nad takim zakupem (ok 100-150zl) ale juz czuje ruchy wiec mi nie potrzeba :)

Gość porannarosaaa
witam młode mamusie. Jak dzien mija?

Gość mamamaaaaaaa
Michasia napewno nie bedzie rozczarowania :)) Napewno dowiesz sie ze nosisz pod serduszkiem dziudziusia i bedziesz najszczesliwsza :))

Michasia :-)) :-)) :-)) badz dobrej mysli!! na pewno zobaczysz jak maluszek juz do Cibie macha :) u mnie dzis strasznie ponury i leniwy dzien... glowa mnie boli i wogole najchetniej z lozka bym nie wychodzila... moj maluszej jest aktywny i juz codziennie czuje wyrazne jego ruchy, wczoraj wieczoram sobie lezalam i tzrymalam reke na brzuszku a ten moj synek BUM tak 3 razy mnie w ta reke kopnal ze az reka podskoczyla, cudowne uczucie :)

Gość mamamaaaaaaa
Ruchy dzidziusia to super uczucie :) Ja przed porodem nagralam sobie jak moja córcia mnie kopała:) Same góki i pagórki hihi :)) Ja dzis bylam z moja kruszynka u lekarza bo kaszelek dostala :( ale ma syropki i mam nadzieje ze minie.

Gość porannarosaaa
Michasia naprawde nie ma sie co aż tak przejmować. Za duże emocje w ciąży tez nie są wskazane. Zobaczysz, że jutro na monitorze będzie taki maluszek słodki się tam ruszał :) Ja wizyte mam w czwartek. Troche mi smutno bo miałam iśc tam z moim M ale mi teraz napisał ze musi do pracy w ten dzien isc :(

Właśnie się obudziłam.:) boję się bardzo ale jutro o tej godz będę już coś wiedzieć:( Ja idę oczywiście z moim M on jest pewien na 1000% że to dzidzia nawet się że mną zakładał mówił jak nie to palca od ręki mi odcinasz:D

Gość wyslac Michasie do szkoly!!!
Ja pier.....! Ten topik to jakis zart! Dziewczyny wy sie na matki nie nadajecie bo jestescie tak dziecinne i smieszne, ze to az strach! Walkowac jeden i ten sam temat czy Michasia jest w ciazy toz to jakas masakra! Dziewczyno ty sie idz doksztalcic, bo tylko zal tego dziecka, ze bedzie miec matke z takim poziomem inteligencji. Jeszcze ten tekst " czy mój M jak się baaardzo wsucha i drugie ucho "zasłoni"to może słychać leciutko bicie serca Aniołka?" to mnie po prostu rozwala. Po pierwsze pisze sie "WSLUCHA" jak juz cos no ale niech Ci bedzie, ze ten Twoj piekny sie "wsuchuje" w brzuch w 13 mies ciazy i slyszy bicie serca! Masakra, bieda, zal, slow po prostu nie mam! Mozesz napisac jaka szkole skonczylas, jakies masz ambicje zyciowe, cokolwiek oprocz tych bredni jakie tu wypisujesz. To juz nawet nie jest smieszne tylko to jakas tragikomedia, ze nasz kraj ma taka mlodziez!!

Gość porannarosaaa
"Wysłać Michasie do szkoły" - a ty to widze słaby/słaba z biologii jesteś albo uważasz, że Michasia jest słoniem, bo jest już w 13 miesiącu ciąży! wow co za wyczyn :D I kto tu do szkoły musi wrócić hehe

Gość porannarosaaa
Michasia a ty tam nie reaguj na takie zaczepki. Mnie od wczoraj męczy dziwna dolegliwość. Mianowicie mam wrażenie, że troche treści pokarmowej cofa mi sie do przełyku. Nie piecze mnie jak przy zgadze ale czuje jakby mi tam coś zalegało. Dziwne uczucie.

Porannarosa to widze, ze i Ty do tepakow sie zaliczasz:) Otoz chodzilo mi o zupelnie odwrotna rzecz. Sama jestem w ciazy w 9 mies i wiem,ze w 13 miesiacu jescze nic nie widac (u mnie dopiero w 6 bylo cos widac) wiec rozwalil mnie tekst, ze w 13 miesiacu facet jak sie "wsuchuje" w brzuch ma slyszec bicie serca!!! Wiadomo, ze to niemozliwe! No ale trzeba przyznac, ze kolko wzajemnej adoracji macie tu przewspaniale:)) Laski bez szkoly, ktorych jedyna ambicja jest urodzic i siedziec na utrzymaniu chlopa do konca zycia. Good luck!!

Gość mlodaaa21
ja tez mam 21 lat i jestem w ciązy i co?Wiadomo,niechcielismy jeszcze ale jak tak wyszło,to będe starać się jak moge żeby było dziecku jak najlepiej,pozatym mam rodziców i moge w kazdej chwili sie poradzić,a szczegolne mamie,bo wychowała 3 dzieci.Lepszy wiek 21 czy 20 lat niż 16 nie?nienazywaj 21-latki smarkulą,a to że chce popisac na forum i bardzo sie cieszy to nic złego,niechcesz to nieczytaj.Pozdrawiam i śmigam do lekarza :)

Mloda21 ja sie nie smieje z wieku Michasi. Mozna miec 21 lat, byc wyksztalconym, miec prace i ambicje i do tego jeszcze w ciazy byc. Ale jak sie czyta te teksty w stylu "Leze i sie martwie bo nie mam objawow" albo to, ze laska nigdy u gina nie byla a bierze sie za robienie dzieci to chyba o czyms swiadczy. Od wczoraj przez caly czas wypisuje brednie "jestem w ciazy czy nie jestem w ciazy" i martwie sie bo moze jednak nie jestem ale moj M palce sobie bedzie odcinal bo on wie, ze jednak jestem ble ble ble, brak inteligencji i tyle moje drogie! Chyba kazdy by chcial, zeby dziecko mialo jakies dobre wzorce (mowie tu na przyklad o rodzicach). A o jakich tu wzorcach mowic czytajac teksty Michasi. Dziecko wyrosnie na taka sama pusta lale jak ona sama z jedynymi ambicjami, zeby tylko faceta zlapac i doic z niego kase. ZAL!!!

Gość ggggggggggghhhhhhhh
Michasia skąd jestes?

Gość porannarosaaa
"Wysłaś Michasie do szkoły" - z twojej wypowiedzi wychodzi na to ,że ludzie jak słonie w ciązy chodzą 2 lata skoro nie zauważyłaś jakiego drobnego błędu w twoim poście jak "13 MIESIĄC" Dalej nie czaisz? Może ci to przeliterować? Oj gimgówno sie wypowiada... A pozatym, tak jak pisze młoda21, 21 lat to najlepszy wiek na rodzenie dzieci. Sama mam 23 lata, i jestem w trakcie nauki, której nie zamierzam przerywać, i owszem jestem na utrzymaniu mężczyzny (od miesiąca dopiero), ale to była nasza wspólna decyzja, i mój M jest bardzo zadowolony, że ma mnie ciągle w domu, bo wszystko uprane, ugotowane, czyściutko w domu a pracując na wiele rzeczy czasu nie miałam. I przede wszystkim stać nas na to by żyć z jednej wypłaty, więc w czym problem? Widać, że niektórym to kariera mózg przysłoniła a potem będzie płacz i in vitro bo w wieku 40 lat zachce sie dziecka a tu zonk! Dupa za stara! A ja w wieku 40 lat bede miała odchowane dzieci i mnóstwo czasu dla męża. Każdy żyje jak chce i NIKOMU NIC DO TEGO.

Gość TAKAZLA
wyslac Michasie do szkoly!!! no to gratulacje z tymi miesiacami hahaha no to faktycznie autorka to slon skoro piszesz o 13 MIESIACU!! otoz ludzie w ciazy chodza 40 tygdoni (z OM) to jest pelne 9 miesiecy (czasami rodza wczesniej lub nie wiele pozniej) tak apropo skoro autorka jest w 13 MIESIACU ciazy a ty twierdzisz ze dopiero w 6 miesiacu i bylo cos dopiero widac to atorka jest w ponad 2 razy starsze cizay MIESIACAMI !! haha ogarnij sie dziewuch, myslisz ze jestes taka zajebista haha otoz sie myslisz poczytaj dokladnie co autorka pisze na temat swojej ciazy i tak sie skada ze ona jest w 13 TYGODNIU ciazy a nie w 13 MIESIACU ciazy!! zanim zaczniej po kims jechac to lepij popatrz na siebie :D