Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michasia :-)) :-)) :-))

Mamusie i przyszłe mamusie wypowiedźcie się i pomóżcie będę wam wdzięczna!:)

Polecane posty

Gość porannarosaaa
A do pracy moge w każdej chwili wrócić, bo kierownik szczerze żałował ze odchodzę, więc nie gadaj mi tu o jakichś marnych ambicjach itp...

Gość wyslac Michasie do szkoly!!!
Hehe!! Sorki, mialo byc 13 tydzien a nie 13 miesiac. Moja pomylka:)

Gość oj tam,oj tam;-)
No i ci pojechali. Buahaha-musiały się te infantylne tępe strzały do czegoś dopierdolić. Róbcie sobie dzieci i w wieku 15lat! -Byle byście były w stanie je wychować! I ja nie mam na myśli tylko zakup pieluszek-ale wychować na wartościowego człowieka. Odpowiedzialnego. W życiu nie uwierzę,że 19latka planuje ciąże,stara się o 'dzidziusia' 1,5 roku buahaha-zbyt wiele takich dziewczynek znam-zbyt dobrze widze jak potoczyło się ich życie.

Gość ggggggggggghhhhhhhh
Też mam wrażenie że ten temat to same gimnazjalistki które wpadki zaliczyły. W dupe pasem od ojca powinnyście dostac

Gość oj tam,oj tam;-)
Pozatym -jak można 8 tyg nie zorientować się o ciąży - oczywiście starając sie 1.5 roku? Buahaha. Wpadłaś i teraz się kapłaś,a nie-starałaś się. No i dorosła,odpowiedzialna,starająca się kobieta orientuje się,że tak długie cykle nie sa normalne i wpaść jednak do ginia po tak długich staraniach.

No niestety dziewuchy powpadaly a teraz wielkie damy z siebie robia jak im to dobrze i jak to sobie swietnie poradza z jednej wyplaty meza kierowcy. Ktos tu dobrze napisal, ze pas by sie na dupe przydal i nie seks w glowie malolatom. I jeszcze, ze kierownik taki zalamany, ze sie z pracy odchodzi. Kierownik czego przepraszam? Remizy strazackiej w Pipidowie Dolnej?

Michasia nie przejmuj sie tymi babami, poprostu "olej" to co pisza poprostu zazdroszcza ze w tam mlodym wieku zostaniesz mamusia i TYLE :)

Gość hahahahahaha........
michasia pewnie że tak, zazdrościmy że nie skonczysz gimnazjum, ze bedziesz musiała mieszkać z rodzicami i że w końcu zostaniesz sama jak 80% kobiet które wpadły w młodym wieku. Bardzo zazdrościmy

Moja droga nie wiem ile macie to po 1 a po drugie za moich czasów nei było gimnazjum. Mamo z lutego chyba nadepnęłam Ci na odcisk i sypnęłam prawdą w oczy bo z tego co wiem to chłopak też Cię zostawił jak dowiedział się o ciąży...hmmm, jakaś prawidłowość. Ale szczerze Ci powiem że Tobie akurat współczuję bo mimo że młoda całkiem sympatyczna jesteś

Gość porannarosaaa
matko co za kultura... :/ Nie mam pojęcia co jest złego w rodzeniu dzieci w wieku powyżej 20 lat. Kiedyś to było normalne. Ja na przykład nie chcę chodzić po dziecko do szkoły i żeby mnie z babcią mylono. Dziewczyny, nie ma co się kłócić, najlepiej IGNOR bo te dialogi są bezsensu one i tak swoje wiedzą (choć przyznam szczerzę, że coraz lepszy wiek nam przypisują 16, 15, 14 lat! wow!) Dziewczyny nie dajcie zniszczyć tego topicu. IGNOROWAĆ!

Gość mamamaaaaaaa
Dziewczyna sie cieszy a wy tu na nią najeżdżacie.. I skad wogule twierdzicie że ona jest w gimnazjum ? :/ Poprostu zal I ten 13 miesiac ciazy Buhahaha :D

Gość porannarosaaa
no właśnie, a jakby załozyła temat jak usunąć ciąze to tez byscie ja z błotem zmieszały. Teraz to nic ino sie cieszyc, bo co innego ma robic.

"Teraz to nic INO sie cieszyc" hahahahahahhahahahah. Ale ubaw po pachy! Dziewczyny ladnie sie tu mozna posmiac i poprawic humor. Porannarosa zdradz nam sekret, jaka nazwe ma wies, z ktorej pochodzisz??

hahahahahaha........ dokladnie bylo tak jak piszesz, no ale ogarnal sie i moze nie jest kolorowo, ale tez nie jest zle, zmierza to ku dobremu :)

Gość mamamaaaaaaa
Dziewczyny nie zwracajcie uwagi na tak bezsenswone wypowiedzi !

UUUUU widze dziewczynki zaczynaja sie denerwowac:) Mama luty 2013 nie spinaj sie tak bo jeszcze Ksawerusiowi zaszkodzisz. A pozujesz na taka dobre mame:)

nie spinam sie tylko dziwnie jak mozna byc az tak glupim haha :D ja mam to w dupie niech saobie "ludzie" pisza co tylko zechca tylko po co kogos obrac jak sie kogos nie zna??

Matka z lutego - to dobrze, ze się ogarnął. Widzisz a jakby się nie ogarnął? Dlatego ja uważam, że najpierw mieszkanie, ślub i świadoma decyzja obojga rodziców o dziecku.

jak by sie nie ogranal to by sie nie ogarnal i TYLE takie zycie, mam zajebista rodzine ktora mi pomoze, po za tym wpadko nie zobowiazuje do slubu :D

No pewnie ze nie - dlatego napisałam, że najpierw ślub potem dziecko bo odwrotnie to najczęściej kończy się rozejściem. Takie są statystyki.

no stalo sie i nic na to nie poradze, bardzo sie ciesze ze zostane matka, a jak nam sie ulozy to bedzie fajnie a jak nie to nie, na to juz nie ma rady... co ma byc to bedzie i TYLE

Gość mamamaaaaaaa
gdyby kazdy zyl tak jak pokazuja statystyki to by nie bylo rodzin. nie przesadzajmy nie ma nic zlego w tym ze ma sie dziecko przed slubem jest bardzo duzo takich par

mamaaaa ja mówie że statystyki pokazują że bardzo młode pary które zostają rodzicami rozstają się. Wiadomo że nie wszystkie a ja mam 2 przypadki takie w rodzinie. I czasem powodem nie jest dziecko ale to, że nie mają gdzie mieszkać, problemy finansowe są, mieszkają u teściów z czego są kłótnie itd. Mamo z lutego - tak z ciekawosci - gdzie będziecie mieszkać?

a powiem Wam ze mnie to lotto, przykre ze maly bedzie "nie slubnym" dzieckiem no ale na to juz wplywu nie mam, bede sie starala zapewnic mu wszystko czego bedzie potrzebowal, nie wychowam go na "maminsynka" bo to zle, POSTARAM sie go wychowac na "idealnego" mezczyzne, bez wzgledu na to czy zrobie to sama czy z partnerem

hahahahahaha........ jest kilka opcji, ale zalezy to TYLKO od partnera, jezli nam nie wyjdzie to zostane w domu rodzinnym poprostu, bo chcac wynajac cos SAMEJ to kolosalny wydatek

Cześć Laski jak minął dzień?:) ja własnie ze spacerku wróciłam:) nie czytam tych idiotycznych komentarzy bo nie ma po co nic mądrego w nich nie ma:) ale tak dla waszej wiedzy SKOŃCZYŁAM SZKOŁĘ I STUDIUJE W WEEKENDY A TERAZ ŻEGNAM PAŃSTWA!!!! MAMA2013LUTY porannarosaaa

Mama z lutego - życzę ci jak najlepiej, serio.Jedyna rozsądna tu jestes.Pa

Gość mamamaaaaaaa
michasia racja nie ma co tego czytac :)))