Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Channel'ssy1

ONA doprowadza mnie do SZAŁU!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Channel'ssy1

Otóż pewna dziewczyna lat 26. Gdzie dosłownie bym nie weszła na facebooku wszędzie ona... komentuje wszytskich i wszytsko, wszystko lubi, każdy jest jej "przyjacielem" (taa :O) dziubdziaskiem, myszeczką, za kazdym tęskni i wszytskich nie może sie doczekac. Jej kolezanki to 15-19 letnie dzieci, nie wiem zadaj sie z nimi chyba zeby sie 'odmłodzić'. Jest tak pusta że aż na wymioty zbiera.I to nie jest tak ze ja nie mam swojego zycia ale przysięgam ze czy tego chce, czy nie chce widze jej wszechobecny ryj i tępe komentarze :O W dodatku jest taka niszowa, w tym miesiącu będą modne niebieskie kurtki, ona sobie kupi tandetną kurtke niebieską za 30 zł, będą "modne" czerwone buty- ona kupi czerwone buty i bedzie 1 wsrod miliona laske ktore sa zreszta mlodsze od niej o 10 lat :O Kurczowo trzyma sie tzw "elity" (hahaha czyt. zwykłych buraków bez szkoly ktorym rodzice brak zainteresowania wynagradzaja kasą i pustymi prezencikami:D ) i myśli ze jest cool :D Naprawde nienawidze takich osob, sama mam duzo znajomych ale pisze komentarze tylko wtedy kiedy trzeba/wypada, a nie non -stoper.... A młodsza jestem o grube kilka lat.....

Gość eee tam pierdzielicie
non toper debilko a jak ci tak nie pasuje to olewaj a nie temat specjalnie zakladasz

1. Co nas to obchodzi? 2. Podejrzewam, że jesteś głupsza od niej, bo tak bardzo poświęcasz jej uwagę, że jestem w stanie stwierdzić, że skrycie jej zazdrościsz.

Gość 86gui
nie dziwie sie :O na twoim miejscu bym ja chyba rozszarpala

to zablokuj ją i nie bedziesz tego musiała oglądać. ale najpierw jej to przekaz zamiast pierdolic na kafe, co do tego juz Ci brakuje jaj, tylko za plecami potrafisz paplać? :D

Gość Cahnnel's
nie znam jej osobiscie ale mam z nia wspolnych ponad 100 znajomych wiec widze to!!!!

Gość To lubię!
To wywal ze znajomych. Po co Ci ona w ZNAJOMYCH, skoro jej NIE znasz? ...

Gość Cahnnel's
nie mam jej w znajomych !!!!!!!!!!!