Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lircia

ODCHUDZANIE - nie poddamy sie ;)

Polecane posty

Gość lircia

witam i zapraszam do mojego wątku mam 169 cm wzrostu i waze 85 kg na karku 31 lat i własnie powiedziałam sobie dosc tego , ja tez chce byc zgrabna wiec biore si do roboty moj plan to mż i wiecej ruchu oczywiscie miło by było gdyby ktos sie przyłączył ale jesli nie znajdzie sie nikt chetny to ja i tak osiagne swój cel

Gość lircia
mz i codzinne cwiczenia :)

Gość SikorkaModraszka
No to i ja się przyłączę. Wprawdzie odchudzam się od tygodnia, ale jakoś tak z kimś raźniej :) Mam 176 cm i 70 kg. Też planuję mniej jeść i ćwiczę takie przeciętne rowerki, brzuszki, przysiady....

oczywiscie codziennie bede tu zaglądac i zdawac raport z tego co danego dnia mi sie udało :) nie poddam sie puki moja figura nie bedzie mnie zadawalac :) dla tego nie chce pisac ze schudne 15 czy 20 kg bo to sie okaze później - chce byc zgrabna i osiagne swój cel bede codziennie robic brzuszki 2 x w tygodniu fitnessi raz basen :)

Witam ja od dziś jestem na diecie oczyszczajacej a później mż z 500-600 kcal ja mam 1.65 i 85 kg mój cel jest na stopce. mam 20 lat to moje pierwszeodchudzanie bo wcześniej miałam stała wagę ale bie stety mój mąż mnie za bardzo rozpiescil kupując mi słodycze on sam je lubi a jest taki szczupły i nie może przytyc choćź chce;) także jestem z wami i będę pisać codziennie :)

kiwi a ty jaka dietke stosujesz? dziewczynki ja bede odzywac sie raczej wieczoremi jak moj babelek pojdzie juz spac bo przy nim to ciezko do kompa usiasc dzis jz sie zegnam ale jutro napewno tu bede powodzenia

Heej! Wspieram Ciebie mocno. :) Ja już od dwóch tygodni walczę i zrobiło się mnie mniej o 2 kg..:) Marzy mi się 5 na miesiąc, by w styczniu, gdy będę grać prawdziwy koncert być super laską! I każdy by podziwiał nie tylko moją grę, ale i wygląd ..:pp Powodzenia! Będę zaglądać, co u Ciebie czasem :D

jak tam moje odchudzaczki :) ja w pracy pieknie sie trzymałam :) duzy jogurt naturalny i ser biały z pomidorem szczypiorem i cebulka dzis zrobiłam sobie zakupy dietetyczne zebym miała co jesc i co do pracy nosic a co tam u was?

No już drugi dzień u mnie trosze sobie folguje bo odrazu na 500 nie daje rady także dołożyłam drugie 500 czyli jestem na 1000 kcal i po malu będę schodziła do 500 kcal . i stosuje ćwiczenia jutro będę biegać. :);)))

Witaj czarnulka jz sie martwiłam ze nikt tu nie wejdzie ja kiedys tez próbowałam biegac ale taki wysiłek to nie dla mnie

Gość assqaaz
a co z @ macie czy nie ?

Też nie lubię biegać ale trzeba nie stety ja mam slaba przemianę materii mam grube kości jestem niska i wyglądam jak kulaaaa !! :( ale jak sama się do tej wagi przyczynilam przeprowadzka mało ruchówj ak mieszkalam u siebie zawsze miałam ruch wypady z kumpelami siłownia bieganie a tak samemu to trudno utrzymać ten ruch i bez wsparcia żadnego bo mój mąż mówi że zgrabnie wyglądam i się śmieje że się odvhudzam ale bywa tak...

Ja z łodzi melduje ze dietke trzymam i dzis byłam na fitnessie :) niestety w tym tygodniu nie uda mi sie byc na basenie ale za to wskocze troche na rower stacjonarny buziaki i do jutra

Gość gorąca czekolada..............
widocznie grubaski poległy :P