Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lircia

ODCHUDZANIE - nie poddamy sie ;)

Polecane posty

czesc dziewczyny, jestem na diecie od 3 miesiecy i schudlam juz 7 kg, jem w zasadzie wszystko tylko czesto i male ilosci, dzieki temu nie mam uczucia zeby rzucic sie na cos czego dawno nie jadlam. zostaly mi jeszcze 3 kg i w moim przypadku jest coraz ciezej, chyba musze pomyslec o czestszych cwiczeniach. jestem z wami nie poddamy sie ;)

super ze jednak nie jestem sama ja tez sie nie poddam i mam zamiar od jutra codziennie przd wyjsciem do pracy zrobic 50 brzuszków :) dzis nagotowałam sobie warzywek takie ala leczo tylko same warzywka - to bede miała na kilka dni na ciepłe obiadki do tego dorzuce jakąs rybke albo piers z kurczaka i bedzie oki

ja tez jadam czesto rybke :) robie ja sobie na parze i posypuje przyprawa do ryb czasem dodaje marchewke i po takim obiadku czuje sie najedzona :) co do brzuszkow to zazdroszcze formy ja ledwo daje rade 20 i juz padam :/ po czesci przez papierosy :/

ja zaglądam ale nic tu sie juz nie dzieje ja dalej w diecie trwam ale głupio mi tak samej do siebie pisac

no coz to znowu ja :) dzis zjadłam makrele wedzona jogurt naturalny z ogórkiem zielonym i rzodkiewka warzywka duszone wieczorem jest plan pójscia na basen ale wtedy czeka mnie kolacja u tesciowej postanowiłam za kazdy grzeszek robic 200 brzuszków ;)

a co do mojej wagi to nie wiem nie waze sie :) nie zalezy mi na tym zeby waga pokazywała mniej a raczej na tym by to mnie było mniej ;) Lennifer jopez a na jakiej dietce jestes?

Jestem na 1000 kcal. Czasem zdarzają mi się wpadki. Dziś zjadłam niemal 800 kcal... Dla mnie najważniejsze to nie przekroczyć 1200. Jeśli np we wtorek zjem powyżej tysiaka staram się zmniejszyć w pozostałych dniach podaż, tak żeby bilans tygodniowy był raczej równy 7000 :)

witaj karolina:) ja dzis na basenie ni byłam ale zaliczyłam fitness + kilka cwiczen w domu :) dzis dzien zaliczam do bardzo udanych musze jeszcze sie zmobilizowac do brzuszkow rano - chociaz 50 zeby zrobic a codziennie to bdzie super :) zastanawiam sie nad kupnem drenafast . kiedys piłam ocet jabłkowy ale po kilku dniach na sama mysl robiła mi sie niedobrze i miałam wrazenie ze cała smierdze tym octem

cześć ^^ dołączam się do Was. odchudzam się od lipca. dieta i siłownia. niestety ostatnio trochę się zapuściłam. przechodzę na dietę 1400 kcal.

Gość retrta
na ilu kaloriach mozna schudnac ?

Gość retrta
najlepiej 'zeby nie rozwalic metabolizmu

Gość marika888
Witajcie! Jeszcze nie wiem czy co was dolacze ale bede was podczytywac;) Tez jestem na diecie, chociaz chyba nie mozna tak tego nazwac bo pozwalam sobie na coraz wiecej ale z umiarem. Zaczelam sie odchudzac w listopadzie zeszlego roku, szlo mi roznie bo byly wzloty i upadki, przerwy w odchudzaniu i powroty, ale z efektem na dzis -17kg. Nie powiem, chcialabym zrzucic jeszcze z 5kg albo wiecej ale cel mam raczej luzny i nie przesadzam, jestem "grubej kosci", nigdy nie bylam filigranowa i szczerze to nie wyobrazam sobie siebie w wersji "chudego jak patyk wieszaka na ubrania".

Ja wczoraj zgrzeszyłam raz :/ bo zjadłam zupe amino pomidorowa , wiec tak jak mowiłam dzis karne 200 brzuszkow musz zrobic ;) lodówke mam troche pustą a dzis wiadomo zakupów nie zrobie jutro tez nie za bardzo bo jestem sama z przeziebionym dzieckiem a maz wyjzdza ale jakos sobie poradze :) napewno bede sie spowiadac na bierzaco :)