Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrózka SE mira

POWRÓŻĘ 10 OSOBOM

Polecane posty

Gość mycha26888
DZIĘKUJĘ ZA WRÓŻBĘ:)JAK BĘDZIESZ JUTRO POPROSZĘ O DALSZE WRÓŻBY CO MNIE CZEKA:)

Gość strange girl
Również dziękuję za wróżbę, mam nadzieję, że spełni się nieco szybciej, dobranoc

Gość patkaaaaaaaaa
Prosze a jaa???

Gość wrózka SE mira
widze że ominęłam kilka osób ,odpiszę i idę spać proszęęę-tak będzie atrakcyjna propozycja dlatego ja przyjmiesz na początek:) oferma- karty pokazuja grudzień:) ten rok. kochanka franka-co do dzieci to widzę tu osobę trzecią kobieta może to teściowa nie wiem będzie robić tak aby te dzieci były przychylne jej teoriom dyktaturze przez to mogą być drobne problemy,ale szybko przejrzą na oczy ,nie wiem dokładnie o co chodzi bo nie wróżę z całej tali kkkkk123- nie widać aby był w tobie zakochany i nie ma powrotu cos te karty nie miłe dzisiaj:( nie sa zależne ode mnie niestety,ja chciałabym jak najlepiej.pozdrawiam

Gość strange girl
mogę jeszcze jedno ostatnie pytanie?

Gość warrrior
kiedy wygram w totka??

Gość wrózka SE mira
patkaaa-tak:)

Gość natali natali
23.11.80. Maz wyjechał do Austrii i chce tam zamieszkać. Moje pytanie brzmi, czy czeka mnie wyjazd do Austrii na stale,czy raczej on wróci do Polski?

Gość Kochanka Franka
Dziekuje wrozko za odpowiedz.dzieci dorastaja w 2 kulturach 3 jezykach,to moe byc problem. Jednak najwazniejsze pytanie na dobranoc.Czy Moj pies wroci do domu 7 listopada????

Gość mycha26888
Bardzo dziękuję za wróżby . NIe wiem czy jutro trafię Cię na kafeteri. To chciałam zostawić pytania . Bardzo martwi mnie te poświecenie i roztanie co widziałaś to już nic dobrego mnie nie czeka w życiu?????????i czy pracodawca przyjmnie mnie do pracy tam gdzie pracowałam?Bardzo będę wdzięczna :)

Gość Kasia 25.6.1975
wrózka SE mira Kasia 25.6.1975-Nie musisz wierzyć to są karty kochana obyś się nie zdziwiła ,coś bym dodała ,ale nie ma sensu bo nie masz wiary twój wybranek ma kogoś?jak nie wiesz? a może wiesz? niech zakończy najpierw jedno ....i zrobi to ale wam układać się przez to nie będzie oj dużo by tu można było pisać,a nie mam czasu jednej osobie się poświęcać.pozdrawiam DEBILKO ON NICZEGO KONCZYC NIE MUSI BO JESTESMY OD 10 LAT RAZEM I W GRUDNI BIERZEMY SLUB WROZKO OD 7 BOLESCI ty:-O w dodatku uklada nam sie wysmienice !

Gość iwusiakkkk
Iwona 08-05-1988 Kiedy zajdę w ciążę?

Gość Mi Jej 2 wróżby
Sie sprawdziły, zaznaczam, ze 2 na 2 zadane pytania wiec w moim przypadku skuteczność 100%

Gość Mi Jej 2 wróżby
Kasia skoro nie wierzysz we wróżbe to czemu sie tak unosisz? Chyba pytając o cos mialas świadomosc, ze odpowiedź moze cie nie zadowolić. Moje wróżby też były przykre, ale niestety prawdziwe.

Gość wrózka SE mira
NATALI-On wróci do polski kochanka franka-tak piesek wróci do państwa.pokazała się karta aby załatwić formalności związane z pieskiem,ktoś zle życzy temu psu widać zazdrosć proszę uważać mycha-będziesz pracować w dawnej pracy widać powrót iwona 2013 rok Kasia -nie wypowiadam się na twój temat!!!

Gość kociolowa
Edyta 10.12.1988 r. 1. co w moim zyciu uczuciowym? czy kiedykolwiek poznam tego wlasciwego?jelsi tak, to kiedy mniej wiecej? wiem, z eumowa byla na 1 pytanie, ale jakbys miala wiecej czasu i checi, t moglabys odopwiiedziec na to? 2. czy przeprowadze sie do innego miasta?czy znajde dobra prace tu, gdzie mieszkam?

Gość pytajacy7777
Czy warto walczyc o osobe ,ktora kocham ? Czy znajde kobiete,ktora mnie pokocha z wzajemnoscia ?

Gość jjghjghjghjghj
ala 10.IV.86 Czy tata poczuje sie lepiej? I czy warto angazowac sie w obecny zwiazek? Czy znajde odpowiednia prace? Pozdrawiam i zycze milego dnia :)

Gość iwusiakkkk
Dziękuję ale mam jeszcze pytanie czy to będzie pierwsza połowa roku czy druga? Proszę o odpowiedź.

Gość bertyga
20.08.71 jak ulozy sie w zyciu osobistym a jak w finansach

Gość biała dama 1986
kiedy i gdzie spotkam milosc? Monika 27.05.1986

Gość wróżkainna ni stąd ni stamtąd
Semiro ja też wróżę i mam pytanie o faceta 21.06.81 moje wróżby wychodzą totalnie sprzeczne. nie potrafię ich jednoznacznie zinterpretować. Rozstrzygnij proszę bo nie wiem co robić.

Gość polkmn
21 08 1991 jak potocza sie moje losy uczuciowe czy ukoncze szkole

Gość wróżkainna ni stąd ni stamtąd
chodzi o to czy coś się z tego wykluje.

Gość werst
9 10 96 w jakim zawodzie mnie widzisz w pzyszlosci

Gość Kasia 25.6.1975
lepiej sie na moj temat nie wypowiadaj bezrobotna oszustko:-O#jestes pewna ze podalam Tobie prawidlowe dane? Kim ty jestes w ogole oszustko durna? przeciez ewidentne ze klamiesz. piszesz ze moj partner ma najpierw cos zakonczyc bo przez to nam sie nie bedzie ukaldalo. gowno wiesz i tyle. OSZUSTKA!

Gość Mi Jej 2 wróżby
Kasia* Ja nie podawałam ani imienia, ani daty urodzin. Przeciez o to nie prosiła. A wróżby i tak wyszły. Kasiu chyba za bardzo sie przejmujesz, skoro jestes pewna, ze z twoim związkiem jest wszystko ok to daj sobie spokój i nie denerwuj sie nie potrzebnie.

Gość Gosiiiaktosia
czy jest na mnie zły,czy jestem obojetna mu?