Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamany_facet

Spotykam się z kobietą której nigdy nie pokocham :(

Polecane posty

Gość Zalamany_facet
Nic nie zmyślam jeżeli tak myślisz bosa bosa, dodam jeszcze coś strasznie jest o mnie zazdrosna...

Gość Mi Jej 2 wróżby
A z jakiej ona rodziny pochodzi? Moze takie wzorce wyniosła z domu.

Gość Zalamany_facet
Dla swoich bliskich też się tak zachowuje... kłótnie i darcie papy są u nich w rodzinie normalne...

Gość Mi Jej 2 wróżby
No wlasnie, dla niej wlasnie tak wyglada zwiazek, rodzina, bo w takiej atmosferze sie wychowała. Wytłumacz jej, ze takie zachowanie nie jest normalne i ty juz go dłużej nie zniesiesz. postaw warunek, jeszcze raz tak sie zachowa i to bedzie koniec no i badz konsekwentny. Skoro jest zazdrosna to pewnie jej na tobie zalezy, jesli zdaje sobie sprawę, ze jestes z nia z braku laku to moze też byc przyczyną ja zachowania. Moze lepiej odrazu ja zostaw zeby mogla znaleźć kogos kto ja pokocha i pomoże sie zmienić.

Gość jdfnjklksdslk
Dokładnie - ta dziewczyna choć może piękna nie jest ma szanse poznać kogoś kto ją pokocha. ty właściwie ją oszukujesz, bo nawet ci się nie podoba. Jakie wogóle kłótnie, przecież nie jesteście małżeństwem, zawsze możesz się zdystansować rozluźnić kontakt, Jeśli w odpowiedzi na jej zachowanie na nią krzyczysz to robisz z siebie idiotę, albo po prostu lubisz się z nia użerać. przyznaj się ze masz nudne życie i jedyną twoją rozrywką są pyskówki z dziewczyną.. Jakoś nie jest mi ciebie żal, wcale, czy kiedykolwiek zaprosiłeś jakąś dziewczyne która ci się podoba na randkę? Bo chyba jesteś wygodny i nie chce ci sie działać. Nawet ładne dziewczyny nie są od razu zbierane z ulicy, nie jest tak że co chwila ktoś podchodzi i je zaprasza. One też muszą ośmielić faceta, umieć zagadać. A ty co sobie myślisz, że jakbyś miał "ładną twarz" to kobiety same by ci proponowały związek? kim ty jesteś że kobiety mają do ciebie podchodzić? Zejdź na ziemię, zobacz jakie są realia, np. moja bardzo atrakcyjna koleżanka nie mogła znaleźdź chłopaka dopiero jak sie postarała to kogoś poznała. Myślisz że co, zawsze tak jest że do ładnej kobiety ktoś podchodzi i się oświadcza? Nie tylko ty masz cięzko, ludzie na ogół musza sie starać zeby coś dostać i tylko ty tego nie widzisz, myslisz że ty masz źle a inni mają wszystko na tacy.

Gość Zalamany_facet
Byłem w paru związkach i to prawda jdfnjklksdslk przeważnie choć nie zawsze czekałem na pierwszy ruch kobiety jak pisałem jestem nieśmiały, tak zaprosiłem jakiś czas temu zanim się związałem z obecną kobietą inną koleżankę na randkę OCZYWIŚCIE odmówiła, i przestała się do mnie odzywać zupełnie..., po prostu zerwała ze mną kontakt jak się okazało że chcę czegoś więcej niż koleżeństwa (a dalej jest sama), nawet nie wiesz jak mnie to boli że wolała wybrać samotność niż kogoś z kimś się bardzo dobrze dogadywała, najśmieszniejsze to to że chciała mi "sprzedać" swoją koleżankę... też samotną szczuplejszą z ładniejszym ciałem ale nie miałem z nią wspólnego języka odmówiłem poza tym jak bym się czuł razem z nią spotykając i często widząc osobę z którą miałem taki świetny kontakt i na której mi bardziej zależało.

Gość Zalamany_facet
Nie mam nudnego życia wręcz przeciwnie, do tego mam hobby i swoje pasje, a wolny czas spędzam aktywnie, czasami dochodzą jakieś sporty extremalne...