Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Riven.

Była mojego faceta twierdzi, że wciąż go kocha...

Polecane posty

Gość Riven.

Otóż to... przedstawię krótko sytuację, ażeby nie zamęczać nikogo zbyt długim postem. Sprawa ma się tak, iż jestem ze swoim facetem od dość krótkiego czasu, jednakże kochamy się i dobrze nam jest razem. (a przynajmniej tak to z mojej strony wygląda) Ostatnio do niego zagadała jego była, twierdząc, że wybrała studia w mieście blisko niego tylko po to, by móc się z nim spotykać. (co jest dla mnie absurdalne, tym bardziej, że z tego co wiem ona podczas ich związki umawiała się z innymi) Powiedziała mu również, że niedługo będzie przejeżdżać przez miejscowość, w której on mieszka i chciałaby się z nim umówić na 'coś więcej', niż tylko spotkanie. Ufam mojemu facetowi, jednakże zielonego pojęcia nie mam co mógłby zrobić w takiej sytuacji. On zapewniał mnie, że nigdy nikogo nie zdradził i nie ma zamiaru. Ja jednak nie mogę spać, zamartwiając się o to, ponieważ jestem strasznie emocjonalną osobą. Nie wiem czy mogę coś zrobić w tej sytuacji. Może ktokolwiek tutaj miał podobną sytuację i jest w stanie udzielić mi jakiejś rady? Ona ogółem twierdzi, że on wciąż coś do niej czuje, czemu on zaprzecza, jednak ja sama nie wiem co myśleć. Bardzo mi na nim zależy i nie umiem sobie poradzić ze świadomością, co może się stać w całkiem niedalekiej przyszłości. Może nie było tak krótko jak chciałam, ale cóż... nie zrażajcie się stylem pisania, jestem początkującą pisarką. :) (niektórzy jakoś wolą pisać bardziej na luzie mimo wszystko, dlatego dodałam tę uwagę) Liczę na szybkie odpowiedzi, pozdrawiam - Riven.

Ciężko cokolwiek powiedzieć, sama piszesz, że mało go znasz. Może ta rada okaże się dla Ciebie banalna, ale może się okazać skuteczną. W tej sytuacji radziłabym poczekać do określonego i np. zadzwonić do niego w trakcie lub kilka godzin po. Jeżeli nie odbierze lub podczas rozmowy zauważysz wymijający on, to możesz się niepokoić. Do tego czasu nie możesz nic robić, jeżeli będziesz zbyt często poruszała z nim en temat będzie czuł się osaczony i że mu nie ufasz, to jedynie pogorszy Twoją sytuację.