Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Exhausted

Wyrzucili mnie z domu

Polecane posty

Gość Exhausted

Wyrzucili mnie wczoraj z domu przez klotnie. Mam 18 lat. Poszlam spac do domu chlopaka,ale nie moge tam dluzej zostac. Rodzice chca zebym wrocila, ale nie chce, bili mnie i wyzywali. Moge isc do kolezanki, ale nie chce, by bylo jeszcze gorzej, bo kiedys wrocic musze. Co robic?

Gość słoneczniki w ogrodzie
Poszukaj pracy i możesz wynająć pokój.

Gość Exhausted
Ucze sie, klasa maturalna. Zanim bym znalazla prace i dostalabym wyplate zdechlabym z glodu. No i zawalilabym mature

Gość kirkor
Wracaj do domu a później uciekaj za granice zarób na kawalerkę chociaż i wracaj do polski albo i nie wracaj tylko zyj np uk czy gdzie tam pojedziesz. Jaką masz szkołę ?

Gość Exhausted
Panstwowe dobre liceum. Sama ucze sie calkiem ok i chcialam isc na studia do krk, najlepiej stacjonarne. Nie mam ani grosza. Ukradla mi wczoraj mamuska pieniadze, niewiele ale jednak. Nawet nie mam za co wyjechac. Jak to zorganizowac?

Gość ddfrfrttyty
to po co pyskujesz gowniaro? sluchaj rodzicow to bedzie OK

Wyjazdy zagranicę organizują pośrednictwa pracy np.randstad(innych nie polecam).Tam są oferty np do Holandii na magazyn.

Gość Exhausted
To nie chodzi o pyskowanie. Mam dosc wyzywania od najgorszych za wszystko. To wariaci, ktorzy bija i ponizaja za nic.

Gość eva braun nr 13
a nie mozeszzrozumiec ze jeszcze sie uczysz, jestes na utrzymaniu rodzicow i to oni decyduja co ci wolno a czego nie wolno. moze nie chcą zebys spala z chlopakiem bo potem bedziesz w ciązy, chlopak cie pusci kantem a ty przez astepne pare lat bedziesz siedziec w domu z dzieckiem. najpierw sie ucz zdobądz zawod , prace, wlasne pieniądze, a potem decyduj o tym gdzie kiedy i z kim spisz, a puki co to sluchaj matki i ojca

Skoro tak to zgłoś to na policje

Gość eva braun nr 13
a czemu ty o tej porze jestes na kafeterii a nie w szkole????????????????????

hahhaha ma 18 lat i może sobie spac z kim chce i kiedy chce! To jest znęcanie psychiczne idz pogadaj o tym moze z psychologiem szkolnym?

Gość Exhausted
Nie moge u chlopaka, bo jego ojczym 'nie chce sie mieszac' wiec jestem na bruku

Gość jarek 32
zapraszam do łodzi, ja cie przygarne zuce pare tysi ty bedziesz moja niewolnica sexualna ... pasi?

Gość eva braun nr 13
ma 18 lat ale jeszcze sie uczy, jak taka zajdzie w ciąże to oczywiszcie dziecko tez bedzie na utrzymaniu jej rodzicow a ona dale bedzie spala z kim chce bo ma 18 lat.

Gość Exhausted
Jestem w szkole, mam internet w tel. Trudno sie nawet uczyc w takiej patologii

jebnij sie w łeb, 18 sam decyduje o sobie o tym z kim chce i jak chce sobie zycie spieprzyć, zajdzie to niech rodzice z domu wypieprza i niech sobie radzi. Ja sie sypałam w wieku 18 lat w ciąze nie zaszłam szkołe skończyłam a matka nie ingerowała komu dupsa nadstawiam

Gość eva braun nr 13
to wylącz telefon i grzecznie sluchaj co pai mowi, mala patologio

A przy takim podejsciu jakie Ty masz, to dziewczytna juz by dawno w ciązy była, to sie idzie z dzieckiem do lekarza po tabletki a nie zakazuje seksu, chyba nie wiesz jak to się potem konczy

Gość Exhausted
Zabezpieczam sie pigulkami

Gość jarek 32
marika musisz miec niezły przebieg, pizda pewnie az czarna od ruchania. powiedz lubisz w dupsko i czy umiesz btac całęgo po same bile >?

Gość Exhausted
Zabezpieczam sie pigulkami

to była przenośnia, Prosze dziewczynka mądra pigułki bierze więc ja nie widze problemu. Tak uwielbiam brać aż po same bile hahahhaha

Gość jarek 32
to jak marika ??

Gość jedwabna róża europy
Nie przejmuj się tymi komentarzami, evie pewnie chłopa brakuje dlatego obraża innych. Cóż nic dziwnego, że żaden z nią nie może wytrzymać z taką sfrustrowaną babą. W Twoim domu jest okropna sytuacja- masz prawo się wyprowadzić, a jeśli się uczysz to możesz podać rodziców do sądu i będą Ci płacić alimenty. Pamiętaj, że nikt nie ma prawa Cię uderzyć ani wyzywać, każdy raz zgłaszaj na policję. Obawiam się, że w twoim domu lepiej już nie będzie, musisz zerwać z nimi kontakty jeśli chcesz mieć normalne życie. Może masz jakąś dalszą rodzinę albo znajomych żeby się do nich tymczasowo wprowadzić? Trzymaj się :)

Gość Exhausted
Tymczasowo do kolezanek ale co potem? Nie chce ich pozywac animieszac w to policje, to w koncu moi rodzice ie chce donosic

nie co potem, tylko już teraz. zasuwaj do Mops, do psychologa szkolnego, masz 18 lat i nadal sie uczysz, oni sa w stanie znaleźć Ci nawet mieszkanie albo chociaz pokoj czy internat. Nie wracaj do rodzicow, zobaczysz, że się ockną. Ja przynajmniej szukałabym czegoś na własną rekę, sama ''zwialam ''z domu, bo byłam niereformowalna

Gość Exhausted
A jak zwialas tto gdzie poszlas? Jak dalas rade? Za co zylas?