Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniela789

Czy ubieram się niemodnie??

Polecane posty

Gość aniela789

Mam 21 lat i moja matka uważa ,że ubieram się niemodnie ,gdyż noszę długie czarne spódnice sięgające stóp i ogólnie mam taki klasyczno-staroświecki styl który bardzo cenię,lubię upodabniać się do kobiet biblijnych, zakonnic ,jestem osobą głęboko wierzącą i powstrzymuję się od prowokowania mężczyzn a moja matka tego nie rozumie i robi awanturę ,gdy zakładam długie spódnice ,lub noszę chusty na głowie

Gość Mirosławka
rzeczywiście wyglądasz beznadziejnie!

Gość aniela789
Do gikiol -ja nie słucham kleru-moheru lecz GŁOSU BOŻEGO!

Gość sssssssZZZZZZssssssss
TO JEST PROWO JEZELI NIE TO WYGLAD MASZ BABOCHLOPA

Gość aniela789
Ja w ogólę nie chodzę ,gdyż wszędzie tam gdzie jest dużo ludzi-dyskoteki, baseny ,knajpy ,szerzy się rozpusta tylko w Domu Bożym jest bezpiecznie

Gość aniela789
Czytajcie i studiujcie Biblię KONIEC JEST JUŻ BLISKI ZBAWIENI BĘDĄ TYLKO WYBRANI-Błogosławieni cisi,pokornego serca , CZYTAJCIE EWANGELIĘ i módlcie się dużo ,bo gdy Pan przyjdzie zabierze ze sobą wybranych ,zostaną porwani w obłokach na ucztę weselną i tak już zawsze pozostaną TO JEST PIERWSZE ZMARTWYCHWSTANIE,potem PAn przyjdzie powtórnie i będzie sądził niegodziwców ,pozostali zostaną wtrącani do kazni wiecznej na potępienie i odłączeni od miłości BOGA,, Opamiętajcie się

Gość aniela789
Schludny, skromny wygląd jest szacunkiem dla Boga

Gość aniela789
Schludny miało być

Boga nie ma szmatko, więc możesz przestać się ubierać jak własna babcia :) NBo chyba, że taki masz styl. To ja to szanuję. Nie przesadzaj z pokutowaniem, bo życie i tak samo w sobie jest cierpieniem a pierdolonego boga nie ma a jeśli jest to mu napluję w łeb za stworzenie takiego syfu...................

Gość karolwrakkk
nie no niezła laska 🖐️

Gość B.,.,
a weźź żesz już to prowo, bo cuchnie kitem na odległość.

Gość aniela789
Noxelia ty cudzołożnico już za samo znieważanie Boga pójdziesz do piekła !!

Gość jedwabna róża europy
żal mi ciebie, nie dość, że wierzysz w urojenia, to jeszcze wyglądasz jak własna babcia i jeszcze myślisz, że jesteś przez to wyjątkowa.

Gość aniela789
To nie są urojenia BIBLIA JEST NAJSTARSZĄ KSIĘGĄ ŚWIATA dowodem są najstarsze manuskrypty , a na temat stworzenia można mówić wiele , bo któż inny jak Bóg mógłby stworzyć tak wspaniale i precyzyjnie cały wszechświat ,planety z taką dokładnością że ziemia nigdy nie uległa całkowitemu zniszczeniu ani zderzeniu ,wszelkie stworzenie na świecie to od Miłego Boga pochodzi

Równie dobrze ja bilblie mogę napisać. A ja boga który taką rzeczywistośc paskudną stworzył, pożerające się wzajemnie zwierzęta itd to nienawidzę. Pluję mu w pysk. No ale jego nie ma....... :)

Gość jedwabna róża europy
pewnie się zdziwisz ale Biblia nie jest najstarszą księgą świata, są zabytki piśmiennictwa starsze niż ona, nie jest zresztą żadną księgą tylko zbiorem tekstów wybranych na przestrzeni wieków według widzimisie grupy biskupów i aktualnej władzy. jak ty chcesz dyskutować z takimi brakami w wiedzy merytorycznej? może się najpierw dokształć a później się odzywaj.

Gość znajomaaaaaaa
tak masz racje biblia jest najstarszym pismem swiata dlatego nie trzba wierzyc we wszystko to co tam pisze...bog nie jest bogiem msciwym lecz milosiernym...ktos kto nie ma ciala tak jak my ludzie nie moze czyc zemsty,zla i chec ukarania...bog jest milosierny tak jak jezus ktory po tym co ludzie mu zrobili wybaczyl im...bo nie wiedza co robia...wiedz nie pitol tutaj ze nas ukara bo nie nosimy spodnic do ziemi...jezeli nie masz kasy na modne sie ubieranie nie wtracaj do tego boga paszteciaku

Gość aniela789
Te wszystkie kataklizmy,zniszczenia ,powodzie są zapowiedzią przyjścia Chrystusa -on jako Książę Pokoju zaprowadzi ład na ziemi ,rozpocznie wojnę z królami a wtedy zapanuje tysiącletnie królestwo pokoju będzie naszym sędzią na ziemi ,potem antychryst zostanie wtrącony do piekieł ale będzie wypuszczony na krótki czas wg Objawienia JANA a kto się odwróci ten zginie na zawsze Pan chce nam dac jeszcze szansę bysmy się nawrócili i odstąpili od złego ..ALE wierzę w to że będzie NOWA ZIEMIA odbudowana i żaden mieszkaniec nie powie jestem chory a wilk z kozlęciem będą się paść razem i bólu ani krzyku już nie będzie gdyż pierwsze rzeczy przeminęły . Bóg otrze wszelką łzę z naszych oczu Nowe niebo i nowa ziemia 21:1-22:15 Przeczytajcie

Książe pokoju rozpocznie wojne i stwarza kataklizmy? W łeb się palnij debilko :D Sama sobie przeczysz, ale to akurat przywar katoli.

Gość primma
strasznie sie ubierasz,nie tylko niemodnie

Gość znajomaaaaaaa
co ma ksiaze pokoju do kataklizmu i wojen?? ....pojebalo ci sie...Noxelia popieram

Bóg wielce miłosierny, ale lwa który pożera gazele stworzył. Czy wilka, który z zimną krwią zabija sarna. Ja już sram na ten cały śmieszny katolicyzm, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać..........

Gość incognito..............
''taki klasyczno staroswiecki styl''....... szatanie opusc to cialo!!! ahahahahahhahahahahahahahahaha pojebalo cie...co ty za szmaty masz w szafie o jejku

Gość versace100
zeczywiscie wygladasz niemodnie. wiesz modny stroj wcale nie musi prowokowac mezczyzn. zmien styl ubierania, tak ci radze. no chyba, ze nalezysz do wiary, w ktorej inny stroj niz opisalas jest ciezkim grzechem za ktory idzie sie do piekla, to juz inna sprawa

Gość aniela789
Za kataklizmy i wojny odpowiada szatan a podległymi mu są wszelkie rządy na ziemi , podli ludzie ale przy końcu tego systemu rzeczy Pan stoczy z nim wojnę zwaną ARMAGEDONEM wrzuci go do otchłani piekieł i zaprowadzi tysiącletnie Królestwo pokoju z tymi ,którzy w niego wierzyli -będą służyć mu dniem i nocą ale wielu ludzi będzie odstępować od BOŻYCH przykazań y i szatan znów zacznie szerzyć swoje plugastwa aby zwiesć wielu ,niestety wtedy już nie będzie ratunku -w końcu ZIemia napełniona zostanie wszelkim dobrem i pokojem wspaniałego raju

Nie :) niemodnie ubierają się osoby noszące ubrania modne kilka sezonów temu :) a to co Ty nosisz to nie niemodne ciuchy tylko jedna wielka masakra :o Co do kobiet biblijnych to one raczej ubierały sie modnie jak na swoje czasy, więc jeśli myślisz że w ten sposób będziesz badziej święta to jesteś w błędzie. W sumie to co robisz można porównać do upodabniania sie do swoich idoli :) np ktoś ubiera sie jak Doda, ktoś jak Michael Jackson, a Ty ubierasz się jak Maryja z Biblii...nic niezwykłego w sumie

Gość aniela789
MNie stać na modne ciuchy ale nie chcę upodabniać się do szarej codzienności , mam własny indywidualny styl który bardzo mi się podoba i jestem dumna z tego że wyglądam tak a nie inaczej jak większośc dziewczyn na ulicach