Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka i wojtek

ja sie zapytam

Polecane posty

Gość kaśka i wojtek

co to ma byc? 3 dzien skapego plamienia,kolor jasnoczerwony,zadnych skrzepów,piersi nadal bolą,nie wim czy to @?staram sie o ciążę i regularnie współzyłam bez zabezpieczen ,ratunku!

Gość niesmaczne
co ratunku, zapierdalaj po test durna pindo, tu nikt ci z fusow nie wywrozy, Boze skad biora sie takie tepe dzidy, wez sie lepiej nie rozmnazaj 🖐️

Gość kaśka i wojtek
aha i to jest wszystko na co cie stac?to wielkie dzięki zakompleksiona istoto

Gość marylka b.
niesmacznie zabłysnęła kulturą nie ma co. Niemniej ma rację! Ubieraj się i biegnij po test bo nikt Ci tu USG wirtualnie nie zrobi. Powodzenia!

Gość khekhekhe
niesmaczne ujęła to dosyć hmmmmm obcesowo, ale podzielam jej zdanie. Z prądów kosmicznych mamy ci tą ciążę stwierdzić czy jak?

KOBIETO !!!!!!!!! czy ty do jasnej chol..... myslisz ze my mamy rtg w oczach albo usg albo rezonans??????? Jak mozna zadac takie pytanie???? A moze mamy ci kupic test i wysłac mailem???????

Gość kaśka i wojtek
przeciez ja nie pytam was czy jestem w ciązy!napisałam jedynie ze mnie to dziwi i liczylam ,ze byc moze ktoras z was miala podobne doswiadceznie ale jak widac brak tutaj kultury

miałam podobnie i okazało się że miałam zapalenie, moja koleżanka miała podobnie i była w ciąży.. Co jest u Ciebie.. trudno stwierdzić. Na Twoim miejscu zrobiłabym test jeśli jest już po terminie @. Jeśli nie to poczekałabym na dalszy rozwój sytuacji i ewentualnie udałabym się do ginekologa.

Gość versace100
o gorsze zeczy pytakja na kafe a tu taki pojazd dziewczynie robicie. idz po test, moze sie udalo:)