Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grolsz()()()

Do posiadaczy DOLCE GUSTO

Polecane posty

Gość grolsz()()()

Jesteście zadowoleni z ekspresu ?

Gość grolsz()()()
Nikt nie ma ?

Gość grolsz()()()
No heloł :P

Gość grolsz()()()
No nie ! Pisać mnie tu i to już ! O sexie nie temat to sie od razu Wam rozmowa nie klei !

Gość EKANDFFKKG
lavazza lepsza - dolce beeeeee

Gość grolsz()()()
mialas Dolce Napisz dlaczego beee ? a nie tylko beee

Gość grolsz()()()
i to wszystko...? yyyyy

Gość klkhkljkjbkjb
ja mam tassimo i jestem zadowolony

Gość lubie kawke
Ja jestem bardzo zadowolona,przede wszystkim jest prosty w obsłudze,kawa jest bardzo dobra,jest dużo rodzajów więc każdy coś dla siebie znajdzie,już kulka moich koleżanek po degustacji u mnie skusiło się na zakup,jedyny minus to cena kapsułek,ja przeważnie robię większy zapas jak jest promocja

Gość w pracy mamy dolce gusto
i wlasciwie nikt z niego nie korzysta! na poczatku byl szal tyle roznych smakow do wyboru. Po jakims czasie szef zaczal kupowac tylko zwykla czarna kawe, bo chyba najtansza. Sam zreszta nie pil, bo mu nie smakowala. A nie smakowala mu dlatego bo robil wg przepisu na opakowaniu i niestety wiekszosc to lury byly. Latte nigdy nie robilysmy w duzej szklance bo sama woda byla. Najlepiej z jednego pudeleczka robic mala kawe wtedy bedzie dobra. No i to sie nie bardzo oplacilo, bo np. w latte masz 6xkawa i 6xmleko, a w czarnej kawie masz 12 sztuk. teraz mamy automat do kawy co mieli ziarnka, pychaaa:) osobiscie nie kupilabym dolce gusto do domu, zalezy ile kawy pijesz. u mnie automat mieli od rana do wieczora, nie ma to jak dobra mocna kawa:)

Gość w pracy mamy dolce gusto
jak wyzej, latwy w obsludze to fakt!

Gość Pyzomaniak
mam, używam ale nie wiem czy jestem zadowolona. Tzn gdybym zaplaciła za niego 300 zł to bym nie była. Ale zapłaciłam 1zł więc jestem:D nie podoba mi się to że muszę sama odmierzać kiedy zatrzymac wodę( w tassimo chyba robi sie to samo)

Gość Pyzomaniak
aaa i jeszcze jedno nesquik, ice lemon i brzoskwiniowa są ochydne, kawy mi smakują ale tego sie nie da wypic

Gość grolsz()()()
zdania podzielone , no tak komus smakuje a innemu nie. Chce kupic ten najnowszy model automat , nie bede czekac aż wajchę zatrzymać :P

Gość grolsz()()()
nie jestem wielkim kawoszem, po prostu lubie wypić np. dobrą latte i chce aby szybko się zrobiła, nie lubię ekspresów z żadnymi dyszami dio spienienia mleka itp. Chcę nacisnąć guzik i ma być kawa. Cena kapsułek nie ma znaczenia.

Gość Pyzomaniak
jesli kupujesz bez tej cholernej wajchy:D to polecam Latte bardzo lubie, zwlaszcza te smakowe. jezeli nie lubisz słodkich kaw to polecam Ci latte machiatto light. Light w tym przypadku oznacza ze kawa nie będzie od razu z cukrem

Gość keep warm
kawa pyszna i latwiutka w przygotowaniu, tylko droga...

Gość grolsz()()()
tak, chce kupić automat , na te wajchy odpada :) Postanowiłam go kupić po przeczytaniu trochę w necie większość osób jest z niego zadowolona. Niestety dzisiaj szukałam u mnie w mieście i nie ma tego modelu co bym chciała. Chyba kupię na allegro.

Gość 2W3ERTGSH
BO LAVAZZA TO LAWAZZA I TYLE

Gość grolsz()()()
Pyzomaniak Juz patrzyłam, dzwoniłam nawet bo ekspres który chcę kupic jest na stronie niedostępny i poinformowano mnie,że już nie będzie Jutro jadę kupić do rtv agd :)

Gość grolsz()()()
Kupiłam i polecam tym którzy się zastanawiają nad zakupem w/w przeze mnie ekspresu. Kawy rewelacja , gorąca czekolada coś pysznego, osobiście kupuję kawy bez dodatku cukru np. latte bo nie jestem osobą, która lubi słodkie ale ekspres DG u mnie na wielki + Próbowałam prawie wszystkie kapsułki ( serce wytrzymało:) ) ale wiadomo na początku chce się wszystkiego spróbować i stwierdzam, że każdy znajdzie coś dla siebie. Nie pisze o takich prawdziwych kawoszach, którzy lubią na świeżo paloną ziarnistą kawkę :) bo to juz zdecydowanie inny ekspres.

Gość grolsz()()()
aaa mam ten model Creativia automat , ma bardzo fajne funkcje wszystko robi sam wystarczy 1 guzik :)

Gość i tak bez sensu produkujecie t
tony śmieci :o nawet sobie nie zdajecie sprawy ile jest odpadów po tych nabojach kawowych :(

Gość grolsz()()()
akurat jestem osobą , która segreguje śmieci, więc daj na luz

Gość i tak bez sensu produkujecie t
to powinnaś doczytać, że tych odpadów sie zutylizować nie da :(

Gość grolsz()()()
jaKby tak patrzeć to od wszystkiego z czego korzystamy są śmieci

Gość grolsz()()()
To Ty sobie poczytaj o segregacji potem się wypowiadaj. Nie o tym temat więc nie ŚMIEĆ , załóż nowy temat skoro Cię to męczy.

Miałem kupić Dolce Gusto ale mi odradzono. Ten expres jest tylko na kapsułki nie da się z niego wydobyć prawdziwego smaku kawy. Oryginalny D,G kosztuje gdzieś 600zł Lepiej dołożyć 1000 i kupić Expres wysokociśnieniowy z młynkiem. Wówczas można robić wszystkie rodzaje kawy czarną expresso Capucino oraz Latte