Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grolsz()()()

Do posiadaczy DOLCE GUSTO

Polecane posty

Gość grolsz()()()
jarek6776 Napisałam wyżej , że to nie dla takich prawdziwych kawoszy :)

Nie jestem awoszem ale jak się napić to wolę dobrą kawę. Druga sprawa to kapsułki do D,G są drogie od 2zł do ponad 3ch za kapsułkę. Sama sobie przelicz ile cię to będzie kosztowało chociażbyś wypiła 1 kawę dziennie. Wówczas expres wysoko ciśnieniowy wychodzi taniej.

Gość mama czterolatka
Ja posiadam Dolce Gusto od 2 lat. Jestem bardzo zadowolona z niego. Kawa pyszna a zaznaczę że jestem wybredna. Nie widzę żadnych minusów w tym ekspresie. No może jedynie to że kapsułki są dość drogie. Wychodzi za kawę np espresso 1,60 a za podwójna kawę z mlekiem np. latte czy capucino 3,20. Napewno nie jest dla osób które piją kilka kaw codziennie. Bo nie wyrobi na kapsułki. Ale tak dla podelektowania sie pyszna kawka co jakiś czas jak najbardziej.

Gość mieszkanka..........
nie jestem fanem, bo nie lubie pic kawy, w ktorej mleko pochodzi z proszku ble....

Gość Twoje10minut_pl
Mam DG od 3 lat. Wrażenia? Kawa smaczna, dzisiaj na rynku można kupić kapsułki za niecałe 20 zł. Nie jest to jednak kawa dla osób, które nieco znają się na tych napojach. Nie zastąpi nigdy aromatu i smaku prawdziwej kawy. Gościom smakuje i czasami naprawdę się przydaje.

Gość nieidealna mama
ja mam i jak na moje potrzeby i walory smakowe jest ok