Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onm28latekwaw

mam 28 i w przysżłości chciałbym mieć żone min 10 lat młodszą!

Polecane posty

Gość Onm28latekwaw

i zastanawiam się czy mógłbym swoja wybrankę zacząć szukać teraz:) tzn czy np 16-19 letnia dziewczyna może zakochać się tak bardzo w facecie że będzie z nim 10 lat bo wtedy planuje ślub dzieci itp.?:) powodem tego stanu rzeczy jest to ze 1) poświęcam się karierze naukowej teraz 2)Jestem z długowiecznej rodziny stulatków tzn jest bardzo prawdopodobne ze umrę dożo później niż równolatka a głupio być na starość tyle lat samemu co sądzicie?

Gość errrttrtty
ale kogo to obchodzi tępy mule?

Gość Ja tez pochodze z dlugowieczne
j rodziny, do tego faceci mlodziej umieraja

Gość Onm28latekwaw
Ja tez pochodze z dlugowieczne - no a teraz wyobraź sobie że twój partner umiera a ty przez 20 lat jesteś sama. errrttrtty- na prawdę nie rozumiem dlaczego tak nie miło się do mnie odnosisz.

Gość krzesimir
pospaceruj po przedszkolach upatrz sobie i czekaj aż dorośnie :)

Gość Onm28latekwaw
to nie było śmieszne.

Gość ciocia Jadzia z Częstochowy
pikawa ci piernie z nadmiaru viagry, bidoku

Gość dąbkowa
bo to smieszne nie jest niestety

Gość Dkdododk
Trochę głupio jak będziesz za cieciakami się uganiał. To po prostu głupio wygląda.

Gość Onm28latekwaw
ciocia Jadzia z Częstochowy ojoj już podteksty,a co z romantycznymi spacerami po parku,do końca swoich dni, w trakcie jesieni życia.

Gość Onm28latekwaw
Dkdododk-nie za bardzo cię rozumiem gdzie ja coś takiego napisałem napisałem hę?

Gość dfdfdf33333
Taaa chodzi o to że ty sobie będziesz balował teraz i używał życia i około 40-stki weźmiesz młodą żonkę, żeby Ci urodziła zdrowe potomstwo bo kobiety w twoim wieku nie będą już mogły. Plany masz niezłe ale masz kasę? Takie młódki kosztują i to słono, tym bardziej, że ich liczba maleje- ogólnie maleje liczba młodych z powodu niżu. Stare pierniki będą się zabijać o młode laski, do tego jeszcze dojdą ich rówieśnicy. Tak więc nie będzie wcale tak łatwo.

Gość Onm28latekwaw
dfdfdf33333-teraz jestem bardzo utalentowanym naukowce,ma już duże osiągnięcia, może w tym wieku będę profesorem,więc nie wykluczone ze poznam jakąś zafascynowaną tym czym się zajmuje studentkę bądź doktorantkę,przecież dziewczyny z którymi studiowałem zakochiwały się w profesorach pod 40 a nawet 50.

Gość Dkdododk
Jak będziesz miał 50 lat to partnerka 40 nie razi, bo to kobieta uformowana, na twoim poziomie, teraz jednak, ty 28, ona 16-18 to by wyglądało z boku jakbyś był niedorozwinięty umysłowo że za małolatami latasz. Prawdę Ci mówię.

Gość Onm28latekwaw
Dkdododk-przież dziewczyny w tym wieku to nie są jakieś stworzenia z kosmosu,rozmawia się taka jak z równolatkami,czyli niektóre są w porządku a niektóre szkoda gadać.Nie zauważyłem by to była jakaś szczególna grupa.

Gość Ja tez pochodze z dlugowieczne
Dlatego ja tez mam mlodszego :P

Gość Onm28latekwaw
Ja tez pochodze z dlugowieczne- i bardzo dobrze,ile lat jest młodszy? fajnie że jakaś kobieta to rozumie,bo tu widzę raczej negatywny wydźwięk .

Gość tutiu
Ja mam 27 lat i jestem od roku 18 latką także wszystko możliwe autorze.

Gość tak owszem tez tak mysle
że koleś dorosły około 30tki a obok nastolatka wygląda tak jakby był troszke sam niedojrzały emocjonalnie-no a druga myśl, że chodzi tu tylko o seks :)

Gość gość kafeterii
28 lat! i nadal nie masz na oku kobiety? Masz jako facet wieksze szanse ale po 30-tce zostaja tylko wybrakowane jednostki i nawet jak taką nie bedziesz to laski mogą Cię za takiego wybrakowanego uważać

Gość Ryża Pyza
A ja jestem młodsza. I jest zajebiście. I nie, że dla pieniędzy, czy nie wiem czego, poprostu sie kochamy i nic tego nie zmieni

Gość gość kafeterii
przepraszam,że zapytam ale po co wstawiłeś te fotki i aż tyle ich?

Gość Onm28latekwaw
tak owszem tez tak mysle-odsyłam do mojego posta z 15:43 Czy wy na prawdę myślicie ze charakter człowieka jest tak mocno skorelowany z wiekiem? No proszę ja poznawałem kobiety 25+ których poziom infantylizmu i zidiocenia był tak tragiczny ze wam oszczędzę tego,a spotykałem również bardzo młode dziewczyny które podzielały moje pasje i z którymi miałem pełno wspólnych tematów do bardzo długich rozmów.

Gość 565gggg
Pedofilu odczep się od naszych dzieci!!

Gość 565gggg
Mam córkę w tym wieku. Jakby przyprowadziła takiego starucha jak ty to już by mogła nie przychodzić do mnie więcej. Bym się jej wyrzekła na amen.

Gość StudentkaSuperFajna
myślę, że ma znaczenie wiek do inteligencji - sama odczuwam różnicę, nawet psychologia mówi,że zmieniaja nam się charaktery co kilka lat

Nic się nie martw jak tylko będziesz miał wypchany portfel na pewno bez przeszkód zakocha się w "TOBIE" jakaś gówniara.