Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onm28latekwaw

mam 28 i w przysżłości chciałbym mieć żone min 10 lat młodszą!

Polecane posty

Jesteście co poniektórzy śmieszni i beznadziejni.Nie wszystkie młode dziewczyny lecą na kasę i status materialny bo nie dla wszystkich liczy się tylko kasa, ja wiem że dzisiaj lans pieniędzmi jest na porządku dziennym ale nie wszystkie takie są.Po drugie, ktoś tam napisał powyżej bardzo dobre zdanie które pozwolę sobie zacytować : "No proszę ja poznawałem kobiety 25+ których poziom infantylizmu i zidiocenia był tak tragiczny ze wam oszczędzę tego,a spotykałem również bardzo młode dziewczyny które podzielały moje pasje i z którymi miałem pełno wspólnych tematów do bardzo długich rozmów" Miałem dokładnie to samo, zanim trafiłem na swoją obecną dziewczynę też spotykałem się z paroma w swoim wieku i to były takie prymitywy że szkoda po prostu gadać a o inteligencji czy jakiś pasjach to już w ogóle nie ma o czym gadać. Ktoś pytał dlaczego wstawiłem te fotki i "aż" tyle.. No po prostu taki miałem kaprys

Gość Lolitkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kolesty juz jestes stary na szukanie, wiec juz masz mniejsze szanse w ogóle kogos znależć, młodsza laske to juz w ogóle wcale no chyba ze jestes bogaty w co watpie :D

Nie słuchaj tych prymitywów którzy będą Ci gadać że jesteś za stary.To tylko w Polsce ludzi tacy są że faceci przed 30tką to stare dziady a kobiety przed 30tką to już w ogóle stare panny które powoli układają się do grobu.Na zachodzie ( a troszkę świata zjeździłem takie coś jest nie do pomyślenia ) za granicą życie zaczyna się po 30tce.W Włoszech albo w Francji znałem wiele par typu facet 40 lat dziewczyna 18-25 albo dziewczyna 35 lat chłopak 20-25..Tutaj nie liczy się wiek bo w miłości nie ma żadnych barier wiekowych tylko że Polska mentalność jest zbyt ograniczona żeby to zrozumieć.

Gość Lolitkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
The Element of One ale autor mieszka w Polce wiec nie pierdol farmazonów

Sama pierdolisz farmazony właśnie typowo stereotypowe.Co Ci przeszkadza w tym że facet wiąże się lub chce się związać z młodszą dziewczyną albo odwrotnie ? Tak Cię to boli ? A druga sprawa co mnie obchodzi co sobie ludzie myślą na mój temat, mam to w dupie to moje życie i mogę sobie robić co mi się podoba i nie obchodzi mnie zdanie obcych ludzi.

Gość Onm28latekwaw
565gggg-oj bardzo poważne oskarżenia Nikus2530-ta jasne wszystkie kobiety lecą na pieniądze chyba w twoim świecie z którym nie mam do czynienia mam nadzieje nie mieć. Lucy Eyelesbarrow-tak tyko że jest to parę latek, a między 87 a 107 jest 20 lat różnicy, po drugie wynika to z różnic w stylu życia, kobiety bardziej o siebie dbały. Lolitkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- czy ty naprawdę myślisz ze "młodsza laska" to monolit? prawdopodobnie u większości dziewczyn skromny naukowiec nie ma szans, ale to nie znaczy że u wszystkich.

Gość no chyba sobie jaja robisz
chcesz szukać zony wśród nastolatek,poczekaj aż dorosną.

Gość Onm28latekwaw
widzę że wysoka przewaga opinii negatywnych

ale co to ma za znaczenie kogo Ty sobie szukasz na żonę? pytasz czy to kontrowersyjne? średnio tylko będziesz musiał trochę poczekać, bo 18 raczej nie chce wychodzić za mąż

Gość w wieku 35 lat
smierć tragiczna

Gość Onm28latekwaw
whedif- Zasadniczo to pytałem o opinie na temat takiej postawy,ja ją mam już wyrobioną , ciekawi mnie co sądzą inni,przede wszystkim dlaczego tak źle jest to oceniane,wszytko podyktowane zwykłą ludzką ciekawością.

Gość Onm28latekwaw
whedif- i jak najbardziej chce czekać,z racji moich genów,jestem z długowiecznej rodziny,dla mnie czas na ślub będzie dobry za jakieś 10 lat,wtedy obecna 18-latka będzie na to gotowa:).

10 lat różnicy to w ogóle nie jest dużo tym bardziej że jesteś gotowy czekać

Gość Onm28latekwaw
Podnoszę temat jak są jakieś chętne na polemikę to zapraszam serdecznie.