Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trntr4b

po co biedni maja dzieci? przeciez one kontynuja biede zazwyczaj

Polecane posty

Gość kokojfhgutrhg
do "bo nie wiedzą że są biedni" 100000% racji

Gość merkuria
religijne i polityczne zjeby nie rozumieja ze taniej i łatwiej wychowac 1, 2 dzieci niz 5, 10 15 a sa i tacy co 20 dzieci maja -Kk potepia jednodzietnosc -ostatnio pewnien biskup rugał małzonkow ,, którzy ulegli pokusie jednego dziecka,,

Gość dziumdziulaczek
może dlatego ze maja do tego prawo? czy według was bogaci ludzie są lepsi ? jak ktoś ma duzo pieniędzy to ma dobry charakter i bedzie lepszym rodzicem? mi bogaci ludzie kojarzą sie z takimi co robią sobie jedynaka w wieku 40 lat,i po 4 tyg zostawiaja go z niania na całe dnie bo musza pracować

Gość dziumdziulaczek
a co do biedy i patologi,jestem z takiej właśnie rodziny miałam traumatyczne dzieciństwo DZIĘKI któremu jestem teraz taka jaka jestem i mam taki stosunek do życia i świata jaki mam i cieszę sie ze żyje a moich rodziców nie zamieniłabym nigdy na innych

Gość czibiusaa
wg naukowcow osoba maja 4 dzieci jest narazona na biede 10 razy bardziej niz ta co a tlyko 1 - w rodzianch wielodzietnych zwykle jest bieda -no moze pare procent to zamozne i wyksztalcone sa i a reszta dno

Gość czibiusaa
w gazetach sa non stop artykuły o wielorodkach -ktore prosza o pomoc materialna -chyba kler i politycy kasy im nie sypia

Gość 321321312
.smieszy mnie temat i ludzie co na nim piszą... przeciez tu prawdopodobnie jest na tej zasadzie 70 % wypowiadających się patologią, bidoki zarabiaja pewnie góra 1500, często nic, bo pesnja tylko faceta i pierdolą od rzeczy... w Polsce jakby myslec realnie to z 15 % osób stac na dziecko...

Gość 321321312
napiszcie, jakie macie wykształcenie i ile zarabiacie? Macie sami dzieci?

Gość dziumdziulaczek
dno? czy pieniadze i wykształcenie czynią nas wartościowymi ludzmi ? czy to jacy jesteśmy? biedni to nie tylko pijacy i ćpuni ale również ludzie którzy pracuja ale mało zarabiaja, na rentach lub ci którzy pracy nie moga znależć. olbrzymia część ludzi zarabia rteraz mniej niz 1500 zł na reke i nawet przy dwóch takich wypłatach jak przyjdzie człowiEkowi wynając mieszkanie i je opłacić to niewiele zostaje

Gość osceola
chyba kazdy znal w szkole oosby z biednych wielodzietnych rodzin - i zwykle on ekonczyły jka ich rodzice

Gość 321321312
[zgłoś do usunięcia]osceola- to ile zarabiasz?

Gość wierchuszka
posiadanie nastu dzieci w biedzie to debilizm totalny -ale chwalony i nakazywany przez kaplanow i politykow

Gość dziumdziulaczek
a ja znam mase takich osób które nie skończyły jak ich rodzice nie mówię ze sa bogaci(dla mnie to nie jest wyznacznik sukcesu życiowego)ale za to maja dobrze poukładane w głowie, dużo w zyciu widzieli i przeżyli i o te doświadczenia sa bogatsi od ludzi dla których w dzieciństwie największym problemem była 2 z matematyki i nie pojechanie na wakacjie za gramnice ze znajomymi

Gość szczuka
osceola a tak, znam dzieci z biednych wielodzietnych rodzin, sama z takiej jestem, i zadne z nas nie skonczylo tak jak rodzice. Zreszta co za glupie gadanie bylismy biedni w dziecinstwie, ale jakos rodzice dali rade nas wychowac, wyksztalcic, i wyjsc na ludzi.

Gość szczuka
znam tez dzieci, z bogatych rodzin, gdzie bylo jedno lub dwoje dzieci ktore zle skonczyly,

Gość dziumdziulaczek
nie chodzi o pasiadanie bardzo wielu dzieci w biednych rodzinach ale o posiadanie wogóle jakichkolwiek dzieci przez biednych ludzi, bo od tego zaczeła się dyskusja

Gość wierchuszka
w prasie religijnej -propaganda i nakaz wielodzietnosci bez zwazania na zdrowie , warunki materialn e- bo jakos to bedzie - bo kazde dziecko rodzi sie z bochenkiem chleba pod pacha

Gość khalilakkkada
w zyciu i w wychowaniu dzieci najwazniejsze sa pieniądze i dobre warunki materialne

Gość 321321312
widze że nikt tu się nie chce pochwalic zarobkami, pewnie są tak wielkie że to przez litosc, zeby inni nie dostali traumy... buachachacha

Gość khalilakkkada
chyba kazdy wolalby byc dzieckiem milionera niz dzieckiem biedaka

Gość szczuka
wolala bym byc dzieckiem kochajacych rodzicow

Gość khalilakkkada
bo to co nas podnieca to sie nazywa kasa

Gość khalilakkkada
a jakby ci kochjaa cy rodzice byli nedzarzami?

Gość szczuka
a jakby ci bogaci rodzice bili cie i mieli Cie gleboko w dupie?

Gość kandakke
patrizzia gucci mawiała ze woli smucic sie w rolsie niz byc szczssliwa w autobusie

Gość rimma
pieniądz jest najważniejszy

Gość simella
Kk najwiekszym producentem biedy na swiecie - księza na księzyc

Gość gh
maja bo chca

Gość simella
reliigjni politycy i kaplani to szkodniki -zamist zalegaliziwac sterylizacje , dawac bezplatna antykoncepcje - budzet traci miliardy na domy dziecka , zasilki, poprawczaki , wiezienia

Gość nayella
KK to samo zło