Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HmmMhhMhhhMMhhM

Jak to jest ze..

Polecane posty

Gość HmmMhhMhhhMMhhM

moj najlepszy przyjaciel jest mlody, ma super prace, jest przystojny, ma fajny charakter i nie ma dziewczyny 0d 4 lat?. Oszolomy ktore nic nie robia, dresy i inne zaliczaja laski regularnie a on mlody wyksztalcony dostal 3 kosze w tym roku:o Dodam ze nie jest jakims pierdola czy ma glupi charakter, naprawde super facet!

Gość volga_jasnowidzaaa
daj mi numer do niego chetnie poznam?

Gość Ewelllina Lilly
zgadzam się z Krwawą Wilczycą :classic_cool:

też znam taką osobę może nie jest to facet wybitnie przystojny, ale nie jest brzydki, dostaje każda pracę, którą chce, przed 30 i jest sam mi się wydaje że tacy ludzie są po prostu samowystarczalni po cholerę im związek? :D inna sprawa że może rucha kogoś na boku

Gość HmmMhhMhhhMMhhM
Znamy sie od kilkunastu lat i mowimy sobie o wszystkim wiec go dobrze znam. Znaczy sie on nie jest modelem ale jest przystojny:) Jest bardzo mlody bo ma dopiero 23 lata:) Raczej nie rucha nikogo na oku, znam go za dobrze i wiem ze czyms takim nie bylby zainteresowany. Niewiem czy dla kogos specjalnego, bo juz pare lat minelo a on dalej jest sam i sam hm

Gość kalamkubina
nie żal sie na kafe i nie podpisuj pod kumpla, jesteś sierotą która nie potrafi utrzymać przy sobie kobiety

Gość HmmMhhMhhhMMhhM
oczywiscie ze bedac KOBIETA nie potrafie utrzymac przy sobie KOBIETY:)