Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to robić z własną płci

jak nawiązujecie relacje z osobami tej samej płci?mam z tym problem

Polecane posty

o ile z facetami radze sobie swietnie- poznaje ich na randkach netowych, na imprezach, na uczelni, w pracy...wszedzie, zawsze sytuacja jest jasna i klarowna- wymiana numerow, kino,kawka, gadka szmatka,czasem wychodzi cos wiecej, czasem tylko sie kolegujemy i spotykamy raz dwa razy w roku...o tyle z kobietami mam problem! bo jak to zrobic? w rozmowie powiedziec'masz ciekawe zainteresowania, umowimy sie na kawe?" wyjde na lesbijke albo dziwaczkę jakąs ;(

nikt mi nie odpisze na ten temat bo jest zbyt ambitny :(

mi jest łatwiej nawiązać z os tej samej płci czyli z kobietą bo po prostu częściej spotykam się z kobietami ale nie lubię tych kobiecych znajomości (choć jest parę wyjątków ;)):O nie chciałabym być lesbijką bo bym musiała wytrzymać z kobietą w związku :O ;) facetów spotykam rzadziej i jestem bardziej nieśmiała wobec nich (sprawa się tym bardziej komplikuje bo mam socjofobię:(), ale są dla mnie ciekawsi i nie chodzi o względy seksualne z tym że ja wiem jaki może być powód: zjebane relacje z matką i bardzo fajne relacje z facetami w mojej rodzinie pozdro

dziekuje za wypowiedz a widzisz to ciekawe, ja mam odwrotnie niz Ty - kobiety wydają mi sie ciekawsze, ale wiem,że do seksu i zwiazku to tylko facet... miec samych kolegów - to nie fajnie, chodzic po sklepach meskich, oni sie nudza w damskich, nuie pogada sie z nimi o okresie, tamponach i inncyh :(

ja tak średnio lubię gadać o babskich sprawach od gadania o czyjejś miesiączce robi mi się słabo po sklepach wolę sama

facet jest KONKRETNY jego gadanina nie jest taka ... rozemocjonowana to dobrze robi na moją nerwicę :) z babą to tylko się wzajemnie rozczulamy, zachlejemy i g... będzie z rozwiązania problemu :) z męskich rzeczy nie trawię tylko piłki nożnej:)