Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina 123

Oni chcą tylko bliskości fizycznej:( dlaczego?

Polecane posty

Gość ewelina 123

Ciągle trafiam na facetów ktorym zależy tylko na bliskości fizycznej...i czesto juz po 2 tyg. znajomosci:( a ja bym chciala najpierw sie lepiej poznac, nawiązać więź emocjonalna,zainwestowac w związek...a nie tak:( mam pecha kurde noo:(

Gość Bo tak ich kobiety nauczyły
taka prawda, jak prawie każda chce odemnie sexu na pierwszym spotkaniu, a kilka razy się zdarzyło że pierwsze spotkanie było u niej w domu.

Gość ewelina 123
Czyli juz nie spotkam faceta ktory nie bedzie chcial od razu sexu??:(

Gość ewelina 123

Ja tam od razu sexu nie chcę mogę miesiąc i wytrzymać, ale jak kobieta sama się do mnie dobiera to przecież nie będę protestował.

Gość ewelina 123
no rozumiem,ale ja sie do nich pierwsza nie dobieram:)

Gość ewelina 123
tylko podobno tak na nich działam:(

Chodzi mi o to że po prostu jesteśmy przyzwyczajeni do takiego zachowania kobiet, po prostu się w obecnych czasach kobiety nie szanują, a jak mam być szczery to wolał bym być z taką osobą jak Ty, przynajmniej bym wiedział że nie będziesz myślała o zdradzie, że jak kochasz to całym sercem i nie masz ochoty na kogoś innego, no ale cóż życie mi się tak poukładało że od 3 miesięcy jestem z panną która niestety oddała mi się na pierwszym spotkaniu, właśnie sama o to zabiegała nie ja... i boję się że mnie zdradzi kiedyś.

Gość ewelina 123
tylko ze u mnie jest tak, ze jak sie nie przespie z nimi na jednym z pierwszych spotkan to zrywaja kontakt:(

Gość ewelina 123
tymon czytaj uwaznie-nie dostali i nie kontynuują...

Gość CSKCMN,AC
Naprawdę masz pecha trafiasz na dupków po prostu. Ja też spotykałam się z paroma co chcieli od razu do wyra, wiadomo od razu się tego nie wie, że jest świnią, ale takich gosci to od razu odpalałam i już się nie odzywałam do nich nigdy, wydzwaniali , pisali itd, Ale ja takiego faceta w żaden sposób poważnie nie traktuję, szkoda tylko czasu. Ale są też tacy którzy nie prą od razu do seksu, nie wspominają o nim, po prostu są kulturalni i wiedzą jak się zachować i głupot jak gówniarz nie gadać. Ja takiego faceta spotkałam i jestem z nim już 3 rok. A na marginesie dodam, że jest świetnym kochankiem i kochamy się praktycznie codziennie. po prostu szukaj facetów z większą kulturą osobistą i z odpowiednim podejściem do kobiet. Zwróć uwagę na to jak zwraca się do matki, do siostry, do koleżanek, o czym rozmawia z kolegami, jakich ma kolegów, to zawsze dużo mówi o człowieku!

To trafiasz na idiotów, albo ruchaczy, ja bym tak nie postąpił na pewno, szkoda tylko że kobiety mnie mają za jakiegoś ruchacza...

No fakt, zle przeczytalem. Jak chcesz mezczyzne zatrzymac na dluzej potrzebne jest do tego malzenstwo.

Gość CSKCMN,AC
Tymon "Jak chcesz mezczyzne zatrzymac na dluzej potrzebne jest do tego malzenstwo." To co wszyscy faceci to kurwairze i niebieskie ptaki??? Co Ty gadasz za głupoty!!

Gość ewelina 123
Na pierwszej randce to tylko buzi, ale jak mi się spodoba to daję w pupę i łykam po same kule :) Pozdrawiam

Gość ewelina 123
CSKCMN,AC--->> szukam takiego faceta z wyższą kulturą osobistą,ale spotkac nie moge i boje sie ze nigdy nie spotkam:(

Gość ewelina 123
to o 1 randce to podszyw jakis

Gość CSKCMN,AC
to nie szukaj na dyskotekach, imprezach itd. Patrz na to w jakim środowisku się obraca jakich ma kolegów, to mówi bardzo dużo o facecie. Od razu widzisz jacy goście mu imponują.

Gość ewelina 123
nie szukam na dyskotekach,poznawałam im przez internet lub znajomych. nie wiem gdzie szukac tego "normalnego"?:)

Gość CSKCMN,AC
No to już nie wiem, to może jesteś jeszcze młoda i facetów tez szukasz takich szczeniaków jeszcze, co to się na studia z domu wyrwali.

Gość ewelina 123
nie, mam 26 lat

Gość Jestę robotę
Dnia 24.10.2012 o 11:18, Gość ewelina 123 napisał:

Nie, my chcemy od razu seksu. Takie czasy, ze nie ma czasu.  🤣😎