Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwdqwdwqdwqddqdw

Czemu przecietni i nawet brzydcy faceci maja czesto wieksze wymagania

Polecane posty

Gość qwdqwdwqdwqddqdw

co do urody kobiet niż nawet ci przystojni w miare? tak zauwazyłam, że często przystojni maja może nie brzydkie ,ale normalne dziewczyny , przecietne , a brzydcy szukają jakiejś modelki np na necie to widać czy w klubach . Np ja mam przystojnego faceta , naprawde wielu moim koleżankom sie podoba ,a paru takich brzydkich mnie odrzuciło...

Gość qwdqwdwqdwqddqdw
tzn ja tych brzydkich nie podrywalam absolutnie ,ale na radce w ciemno mi sie tak zdarzyło ,a gość naprawde wygladal fatalnie

Pewnie muszą jakoś podbudować swoje ego :o też zauważyłam że mniej przystojni faceci mają wyzsze wymagania, tak samo kurduple :o masakra :o Może to wszystko po to żeby stworzyć wrażenie że nie mają dziewczyny bo zedna im nie odpowiada, podczas gdy nie mają bo albo te których oni by chcieli ich nie chcą, albo w ogóle nie mają odwagi zagadać do dziewczyny i udają że są wybredni.

Tzn powiedziałam źle :) oni opowiadają jakie mają wysokie wymagania, obnoszą sie z tym na wszystkie strony, pewnie ze strachu że ktoś ich nie zechce zawczasu szykują sobie drogę odwrotu że to niby oni nie chcieli :p

Gość rybuniapizdunia.glfgfg
oj co racja to racja.. :) zawsze miałam bardzo przystojnych facetów i zawsze mnie komplementowali itp a od 3 lat jestem z bardzo bardzo średniej urody facetem..nawet mówią że brzydkim i ciągle przegląda zdjęcia MEGAN FOX i mnie poucza jak kobieta powinna wyglądać :P mam masę kompleksów przez niego :P

Gość czy to dużo....
to prawda, mialam keidys strasznego brzydala ale taki brzydki, że szok i mnie olał..

Gość rybuniapizdunia.glfgfg
bardzo słusznie założony temat..bo też się nad tym zawsze zastanawiałam...

Gość qwdqwdwqdwqddqdw
rybuniapizdunia.glfgfg - To rzuc go w cholere , pewnie idiota sie chce dowartosciować Twoim kosztem ,bo wie ,że moglabys mieć lepszego i nie chce żebyś byla za pewna ,ze tak może być. Ja mam teraz przystojnego i mi ciagle mówi komplementy :)

Gość Brzydkifacet28
Jestem brzydkim facetem tzn łysieje mam zakola (mam 28 lat) Chce ładna dziewczynę z paru powodów.Chce mieć kogoś wyjątkowego bo tyle lat jestem sam (choć miałem dziewczyny ale tylko 2) i chce to zrekompensować,dodam ze nie tylko do wyglądu mam wymagania,także cenie u dziewczyn intelekt oczytanie ,łatwość w nawiązywaniu kontaktów z ludźmi ,pasje i ambicje.Acha oprócz tego że jestem brzydki,nie jestem rozrywkowy wole pójść do opery niż na dyskotekę do których nie chodzę.Wobec tego n=moje szanse wydaja się marne ale i tak będę taki jak chce być.

Gość sdsdfdffddffg
no przeciez miales dziwy gamoniu :O

Gość Brzydkifacet28
Nie mam pojęcia jakich cech szukają fajne dziewczyny u facetów,prawdopodobnie zależy to od osoby więc nie podam ci takiego powodu .Jedno jest pewne mój wygląd na pewno nie jest atutem.

Gość ja tez szukam ladnej
jestem przecietny i jakos brzydka mi sie nie marzy

Dziewczyny szukają fajnych facetów :) a stawianie nie wiadomo jakich wymagań kiedy samemu nie ma się nic specjalnego do zaoferowania nie należy do cech jakie dziewczyny chcą znaleźć u faceta Poza tym nie rozumiem dlaczego to że nie jesteś taki "imprezowy" mówisz tak jakbyś uznawał to za wadę?

Gość Brzydkifacet28
A czy ja gdzieś napisałem ze nie mam nic specjalnego do zaoferowania:P mowa była tylko o wyglądzie.Tak po prostu przypuszczam bo większość facetów mających powodzenie jest z gatunku rozrywkowo-imprezowych.

dokladnie, ladne panny lubia imprezowych kozakow

no i fajne panny wymagaja od faceta prawa jazdy i auta

Może i masz :) ale nie z wyglądu, a od dziewczyny wymagasz i wyglądu i intelektu...więc dlaczego dziewczyna ma być dla Ciebie i Twoich niedociągnięć wyrozumiała bardziej niż Ty dla jej?

Gość Brzydkifacet28
Be nie widzę powodu by miało być inaczej.

psychologia to jak matematyka pewna równowaga jest. przystojniaczki mają dziewczyn na pęczki do rżnięcia więc dla nich piękna już przestaje zachwycać więc zaczynają szukać mądrej i delikatnej. stąd często Niewiasty się dziwują [ stąd chyba określenie ich dziwki] ze taki przystojny a z taką kuropatwą się huśta pod depo po ulicach miast. zdesperowany brzydal chce zaznac piekna kompleksy , zdobywając piękną Niewiastę liczy , że podniesie swój status społeczny i uzyska podziw otoczenia.

przystojniaki są juz znudzeni pieknymi laskami , które gdzie się da zaliczają w ilosciach hurtowych stąd często są zakochani w nieco brzydszych a mądrzejszych , dziwia się tedy Niewiast [ stąd nazywamy je dziwkami] , ze taki przystojny a się z taką kuropatwą huśta. brzydcy faceci zdesperowani spragnieni ych pięknych robia wszystko również błędy by posiąść tę zabawkę śliczną. czesto przegrywając na tym. psychologia to jak matematyczna logika, równowaga być musi

Ja tam widzę :p całe szczęście że mi sie trafił przystojny facet bez głupich wymagań :D bo z takim mniej przystojnym z wymaganiami życie musi być trudne i skomplikowane :o

Gość do Z Kokardą
ale pewnie sama jestes ladna? a ile masz lat?

Gość Brzydkifacet28
Jest na odwrót właśnie to że taką dziewczynę bym zdobył,sprawiło by ze bym się starał bardziej by przy mnie została,choć na pewno bez mdłego słodzenia bo to nie jest w moim zwyczaju.

Gość do Z Kokardą
a Twoj facet pewnie by mial sporo partnerek?

Nie wiem ile miał dziewczyn przede mną, wiem o 4 :) co nie jest dużą liczbą bo sama miałam kilku chłopaków od spotykania sie, w sumie od przedszkola z kimś chodziłam, co zupełnie o niczym nie świadczy :) taka moda :p Brzydkifacet a bierzesz pod uwagę związek z przeciętnie ładną dziewczyną, zwyczajnie inteligentną i po prostu miłą? czy musi być na wszystkie strony niezwykła?

Gość do Z Kokardą
taka przecietnie ladna i inteligentna zazwyczaj juz ma duze powodzenie

A co ma w ogóle powodzenie do rzeczy? Można nie mieć powodzenia a poznać tylko jedną dziewczynę/chłopaka, która będzie odpowiednia...