Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama nie zawsze doskonała

Pomocy 3 migdał do usunięcia, dziecko cały czas kaszle

Polecane posty

Zabieg mam ustalony na drugą połowę grudnia, czy mała ma do tego czasu cały czas kaszleć, czy wasze dzieci które też miały 3 migdał powiększony cały czas kaszlały, ja juz nie wierzę tym lekarzom, bo każdy mówi co innego, a dziecku żaden nie pomógł, a ja jestem w rozsypce psychicznej bo nie umię pomóc swojemu dziecku

Gość poxxxt2xbyt
moja córka kaszlała prawie rok, z małymi przerwami na anginy ;) nabiegaliśmy sie po lekarzach pediatrach, pulmonologach, wkoncu do laryngologa, leczenie nic nie dało, usunęlismy 3 migdał miała "robione" tez uszy, ze względu na ubytek słuchu. od tamtej pory (w lipcu minęło 2 lata) bez anginy, bez kaszlu, bez antybiotyku. Oczywiscie przeziębienia się zdarzają, katary, ale wtedy jest kaszel suchy po nim mokry- pre dni i koniec choroby a nie kaszel ciągnący się nieskonczoność

ostatnio pani laryngolog powiedziała żebym małą izolowała od dzieci źeby nie miała kontaktu z wirusami,ręce mi opadły

U nas kaszlu nie było - naszczęscie tylko chrapanie. w piątek mała miala zabiego usunięcia 3 migdałak i podcięcie bocznych teraz spi jak aniaoł - nie słychać jej. myśle ze musicie jakoś wytrzymać te 1,5 misiaca do zabiegu potem bedzi etylko lepiej. u nas od kaszlu swietnie sie sprawdzal syrop dexa pico. pozdrawiam

mała ma 3,5 roku do końca nie chce mi sie wierzyć że ten kaszel to przez migdałek, po tygodniu brania antybiotyków pani laryngolog powiedziała że to święża infekcja wirusowa, antybiotyk przepisał pediatra. jak jest w domu ze mna nie chodzi do przedszkola nie widzę żadnej poprawy sama już nie wiem czy powinnam ją trzymać w domu czy jednak posłać do przedszkola ona bardzo teskni za dziećmi nie wygląda na chorą

Gość ela , mama
mamy dzieci z migdałkami jak to jest u was