Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwraukaa

SKORO TAKA DZIEWCZYNA MOŻE MIĘC CHŁOPAKA TO CZEMU JA NIE MAM I NIGDY NIE MIAŁAM?

Polecane posty

Gość wwwwraukaa

Widzialam rudą rozcozchraną pryszczatą dziewczyne jak migdaliła sie z chlopakiem na ławce!! a ja mimo iz ładna, nie mam chłopaka, dlaczego ona ma a ja nie?? :-o

Gość jolahh
Bo w tym kochaniu to nie o urode chodzi...

Gość bvgffgdfg
Może to, ze jesteś ładna to tylko Twoje subiektywne zdanie.

O matko a ja codziennie widuję naprawdę grube takie po 100 kg dziewczyny z facetami i co? To,że ktoś jest nieatrakcyjny nie oznacza,że nie może kogoś mieć;)

Gość kafeMoniiiii
może czas przestać wierzyć, że liczy się TYLKO uroda? może ona ma fajniejszy charakter itd. Mój brat ostatnio mi opowiadał, że siostra jego kumpla to straszną idiotkę z siebie robi, bo jak przychodzi do niego, to ta przebiera się w skąpe ciuchy i specjalnie chodzi tam, gdzie oni są, ale słowem sie nie odezwie :D nie pogada a widać, że oczekuje, że mój brat od razu rzuci się jej do stóp. Zresztą ten kumpel sam mówi, że ona normalnie w domu chodzi ubrana i tylko jak ktoś przychodzi, to sie tak odstrzeli, ale już nie pomyśli, żeby pogadać, czy nawiązać jakiś kontakt intelektualny. Kto by chciał taką pustą dziewczynę?

Gość Młoda księżnaa
A ten chłopak chociaż fajny był :D może szukasz księcia z bajki, to dlatego hmm?

Gość Młoda księżnaa
A ten chłopak chociaż fajny był :D może szukasz księcia z bajki, to dlatego hmm?

Łoo, a od kiedy niby się liczy to jaka kobieta jest? Tylko wygląd niestety. Może gość był pijany, albo zakład :P

Gość Olgaaaaaa2131231
Nie wiem jak to jest z puntu widzenia facetów ,ale ja jako dziewczyna ,która ma powodzenie u tych przystojnych też czesto wybieram przeciętnych ,a takich co mnie coś w nich ujmuje. Po drugie bardzo dla mnie ważne żeby facet był inteligentny ,zaradny , towarzyski ,żeby miał poczucie humoru . Nie dawno mnie podrywal przystojny nawet chlopak ,ale ciagle gadał o siłowni , markowych ciuchach , kasie. Był tak koszmarnie pusty ,że dałam sobie z nim spokój po pierwszym spotkaniu

Gość 7777777777777777777
Mówicie, ze nie tylko uroda sie liczy ale może by też tak w odwrotną stronę stwierdzić czyli ze nie tylko charakter sie liczy. A zwłaszcza jeśli jest skrajnie brzydka dziewczyna...

Gość kafeMoniiiii
oczywiście, że liczy się zarówno wygląd jak i charakter, ale niektóre kobiety myślą, że TYLKO wygląd, a to bzdura. No chyba, że facet szuka kobiety tylko do łóżka, a nie związku. Nikt nie twierdzi, że uroda się nie liczy, widać ta ruda miała coś w wyglądzie, co urzekło tego chłopaka, ale i miała fajny charakter. Liczy się i to i to.

Gość gghgfghghghh
No nie wiem czy urzekło. Może urzekł go jedynie sam jej charakter a to że nie jest brzydka jakoś przebolał.