Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komalija

okrotna babe ze wsi

Polecane posty

Gość komalija

mieszkam na wsi mamy psa wczoraj nie bylo nikogo w domu pies urwal sie z lancucha i uciekl na droge przez dziure w plocie jechalo babsko od nas ze wsi rowoerem a pies byl na drodze na nia szczekal ale nie biegl i jej nie ugryzl ta baba sie przewrucila i potlukla sobie reke poszla na policje i byla u nas policja ale nikogo nie bylo caly dzien wczoraj w domu ona jest psychicznie chora chyba dziesiatki innych psow chodzi caly czas po drodze przeciez nasz jej nie ugryzl jak traci rownowage to niech na rower nie wsiada a nie na policje poleciala co wy sadzicie na ten temat?

Niech udowodni, że przewróciła się przez psa. Ja też mogę przewrócić się i powiedzieć że pies spuszczony szczekał. Jak jej nie zaatakował to gówno może zrobić. Policja i tak umorzy taką sprawę. Jeśli pies ją nie zaatakował to może was w dupę pocałować

Gość fsedzscf
ale czemu ona poszła na policje? co tam nagadała? co to za babsko - opisz je

Gość komalija
to moja byla , rozpasla sie ledwo ja ten rower udzwignie to ja wygonilem z gospodarstwa bo i ruchac jej juz nie chcialem , duzo jadla a do roboty sie nie nadawala bo sie nawet schylic nie mogla przez brzuch. to moze sie msci? jak myslicie?