Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham jesc

jak idziecie do restauracji, to co najbardziej lubicie jesc?

Polecane posty

Gość gość
u mnie to róznie bywa, przeważnie kuchnia sródziemnomorska,choć niedawno jadałam świetną kaczkę w takiej kaszubskiej restauracji w hotelu spichrz http://hotelspichrz.com.pl/restauracja/. czasami warto przypomnieć sobie jak smakują takie tradcyjne polskie dania.

Gość gość
ja najbardziej lubie miesa przyrządzone w jakis oryginalny sposób ostatnio jadlam wyśmienite steki (najbardziej lubie te krwiste w górach http://www.mercurewisla.pl/restauracja na drugim miejscu stawiam makarony i wloska kuchnie

Gość gość
najbrdziej to lubię owce z morza i kisiela na deser :)

Gość PatrycjaPyziak55
Ja najbardziej lubię jeść sushi.Uwielbiam jeść je w Sushi Wesoła!!Za każdym razem jest mega smaczne i świeże!!

Gość pilklaa
Ja najbardziej lubię dania kuchni polskiej, a takie serwują m.in. w Akademii na Różanej. Dla mnie to prawdziwa uczta smaków. Wspaniała restauracja w Warszawie.

Gość karolabrajola

Karczma góralska pod Czarcim Kopytem ( www.czarciekopyto.pl ) w Ustroniu to miejsce w którym się zakochałam już po pierwszej wizycie. Zamiast zwykłych sal można zjeść w grotach, które przenoszą w inną epokę, świetny klimat naprawdę! 

Gość mariusztyrke

My z żoną uwielbiamy Indyjską kuchnię. Zamiast chodzić do restauracji staramy się jak najczęściej robić tego typu potrawy w domu. Ostatnimi czasy trafiliśmy na świetny sklep internetowy, która ma w swojej ofercie mnóstwo produktów z tego regionu - sindibad.pl . Zerknijcie sami ! Wybór mają naprawdę duży