Szczęśliwa1992 0 Napisano Październik 24, 2012 witam mam problem. dodam od razu że mam nie regularny cykl m. Kochałam się z chłopakiem 20 października, doszedł we mnie (bez zabezpieczenia) a dzisiaj dostałam @ czy mimo @ moge byc w ciąży??? dodam ,że mam 20lat i jestem ze swoim chłopakiem już 6lat . proszę o odzew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Niuniulkai Napisano Październik 24, 2012 nie nie możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarzynkaaaa Napisano Październik 24, 2012 genelanie to mozesz miec krwawienie ( tego się nie da nazwać @ ).. przypadki są przeróżne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Onaion1992 Napisano Październik 24, 2012 Aha no oki. Jednak miałam nadzieję, że może coś z tego będzie:( bo tak jak czytałam na różnych forach to dziewczyny pisały że miałby @ np do 3 miesiąca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczęśliwa1992 0 Napisano Październik 24, 2012 Aha oki. A już myślałam że może coś z tego będzie:( bo jak czytałam na różnych forach. To dziewczyny pisały że do 3 @ miały, albo przez pierwszy miesiąc miały @. A może jednak była jakąś szansa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Październik 24, 2012 nie, nie ma szansy. chcesz chłopaka na dziecko złapać? dojrzałe podejście 20latki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szczęśliwa1992 0 Napisano Październik 24, 2012 Czytaj dokładnie! Jestem z chłopakiem 6lat! I oboje byśmy chcieli mieć dziecko!! A po drugie to sorry. Nie oceniaj ludzi jak nie znasz. Mam pracę, studiuje zaocznie, mój partner też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bialamasajka Napisano Październik 25, 2012 Nie, nie zajdziesz w ciążę. Są to juz Twoje dni niepłodne. Określaj je sobie, będziesz wiedzieć kiedy może dojść do zapłodnienia a kiedy nie. Ja np używam do tego afrodyty na ślinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
horror 0 Napisano Październik 25, 2012 medycyna zna różne przypadki , w tym cuda. także nigdy nie masz pewności na 100%. to po pierwsze. a po drugie to skoro jesteś taka dorosła to nie wiesz, że wykrywanie ciąży online ma małą skuteczność? nawet jeśli podasz wiek i długość trwania związku;) może podaj rozmiar buta i kierunek jaki studiujesz. to ponoć pomaga. a najlepiej imię i datę urodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tetytryyytuuu Napisano Październik 25, 2012 Autorko. Moja mama przez 3 miesiące miała krwawienia takie jak miesiączka, a była już w ciąży. Zrób test ciążowy, to będziesz wiedzieć. A na przyszłość polecam testy owulacyjne, najlepiej płytkowe z apteki (nie jakieś paskowe badziewie, a już na pewno nie z netu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach