Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucy76

jak "odgrzybić"organizm

Polecane posty

Gość lucy76

Jak w temacie ,chodzi mi o sposoby domowe . Kiedyś piłam sok z aloesu + sok z cytryny+olej z pestek winogron ale teraz nie mogę kwaśnego bo boli mnie wątroba .czy ktoś próbował inne sposoby i czy poskutkowało...

Gość lucy76
Nikt się nie oczyszczał ?????

Gość gukdey
trzeba codziennie jogurt pić.

Gość lucy76
Ale czy pić go na czczo ? Czy z blonnikiem czy zwykły...

Gość citrosept sprobuj
a na watrobe ostropest

Gość fefegegrg
zero slodkiego nawet owocow przez jakis czas nie wolno jesc, no po prostu tego co zawiera cukier , jesc chlebek na zakwasie, duzo kwasnego. GRZYBY KOCHAJA SLODKIE

Gość lucy76
Powiedzcie jeszcze jak ten citrosept podawać A ostropest ? nie słyszałam o tym No i jak długo to musi trwać żeby było skuteczne

Gość moje koty tez czasem wylaza
citrosept albo odpowiedniki - citrogrept czy greposept - podajesz do soku albo do herbaty kilka kropli dziennie. nie wiecej. jesli chcesz intensywna kuracje to ilosc kropki zwiekszaj stopniowo...! wystepuje tzw efekt herxheimera, tzn moze wystapic, poczytaj o tym by sie nie zniechecic. oczywiscie zero cukru i wegli prostych, zero ziemniakow, makaronow, ryzu bialego, chleba bialego. jesli chodzi o ostropest, on oczyszcza i regeneruje watrobe, poczytaj o tym na necie, ja osobiscie nie stosowalam, ale wiele osob poleca (nie mam problemow z watroba, ale wspomnialas ze cie boli - moze najpierw ja zregeneruj a dopiero oczyszczaj organizm z toksyn). do tego pau darco jest polecane na oczyszczenie organizmu z grzybow ale takze z pasozytow

Gość moje koty tez czasem wylaza
dobrze tez brac jakis pribiotyk albo jesc cos co wspomaga rozwoj tej dobrej flory jelitowej, tj np siemie lniane

Gość lucy76
Przez lipiec pilam siemie lniane właśnie na wątrobę i na żołądek, i powiem że mi przeszło. A miałam wzięcia i bóle wszystkiego po prawej stronie ...no a wcześniej pół roku nerwów.Miałam robione usg ale wszystko wyszło ok.a teraz zaczyna się znów to samo a w dodatku dostaje wysypki na rękach i pomyślałam że to może jakieś grzybisko we mnie siedzi.dzisiaj popijam jogurty a jutro lecę po ostropest