Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh nudno jakoś dzisiaj

to może i ja się wyżale

Polecane posty

nie, nie Adam...przynajmniej przedstawil się inaczej

Gość wierzyć
można w to, co sie zobaczyło na własne oczy. napisać można każdą bzdurę. Np. ja, przystojny, wykształcony, bogaty ( kopalnia diamentów w RPA) 27 lat, samotny, dziewczyna mnie zdradziła i porzuciła, szukam bratniej duszy, może być bardzo miła i sympatyczna pani, założycielka tego tematu. Jestem uczciwy, nie piję nie palę, zadnych używek, samotny,aktualnie wybieram się na wycieczkę po Chinach i brakuje mi towarzyszki podróży.

@ lol2. do czego Ci to potrzebne?

Gość lol 2.
bo tempa dzido idz sie uczyc od czarnych kolezanek zdobadz maile ich i niech ci powiedza kto sie bawi tu kazda nowa dupa ;p

ale ja go nie poznałam tutaj

Gość lol 2.
płakac sie chce jak sie zabieracie na love story tu jeden facet ma 10 czarnych ników i 10 maili i 20 kolezanek :)

Gość jawne incognito
bo naiwne jesteście jak pekińczyk sąsiadki

Dzieci neo zakochyja sie.w wirtualnych ludziach a potem wielki zaaal pffff za nauke sie wez

czy możecie wszyscy ze mnie zejść? czy ja tutaj kogoś obrażam, wjeżdżam na kogoś? NIE

Gość Zuzanna Amelia & 25
Trudno ganic ludzi za to , ze chca spelnic swoje marzenia. A za marzenia nie karaja. Ale ze trzeba byc ostroznym - to fakt.

ma żonę i dziecko, jeśli piszecie ze sobą 4 miesiące to chyba dziwne że unika spotkania lub go nie proponuje,wydaje mi się że jesli by mu zależało to by napierał na spotkanie,a tak umilasz mu czas jak jest w pracy czyt. delegacji:D

niby tak...ale mieszkamy od siebie jakieś 130 km i każde z nas ma obowiązki, niby coś tam kiedyś proponował ale ja nie mogłam a teraz..

Gość Zuzanna Amelia & 25
To teraz ja : nie wiem czy ma zone i gromadke dorodnych dzieciakow ale na pewno cos sie nie zgadza skoro unika spotkania. Moze byc rownie dobrze tak ze wcale nie jest taki jak go odbierasz, nie ma wlasnej firmy i wyglada duzo gorzej niz pisze. Zdjecie widzialas ? Cale czy tylko twarz ? Jesli juz i tak sie w to wkrecilas do wyjasnij to jak najszybciej. Dla twojego wlasnego dobra.

widziałam tylko dwa zdjęcia, jedno od dowodu a drugie całą sylwetkę, naprawdę mi się spodobał chciaż nie jest jakiś mega przystojny...najgorsze jest to, że ja go sobie ciągle sama przed sobą tłumaczę

Gość operacja ewakuacja
"fabryka zakladow miesnych" a to ciekawe :D a cóż to za nowy rodzaj działalności?

Gość Zuzanna Amelia & 25
No wlasnie ja tez mowie to samo.

Gość oj dawno
sluchaj, jak traktuje relecje inaczej niz wirtualne pitu pitu, to to 130 km jest zartem a nie odlegloscia. mojego faceta poznalam, gdy mieszkal 300 km dalek. przyjechal na herbate po 2 tygodniach... a jak chcesz byc pewna w czym rzecz umow sie z nim na kawe w jaks sobote, niech wsiada w auto czy inny pekaes, pokaz mu swoja ulubiona knajpe i juz a jak sie miga, to polub innego chlopca, hehe

żeby to było takie łatwe :)

Gość HHHHHHH
ja też się kiedyś rozczarowałam, miałam nadzieję na coś więcej ale nie wyszło...byłam w podobnej sytuacji :(

nie wytrzymalam, napisałam do niego...zapytałam go na początku o jakieś pierdoły, jak u niego itp., błyskawicznie odpisał, że się cieszy, że się odezwałam i zdał relacje co u niego, pogadaliśmy jak zwykle. Nic specjalnego, niestety nie mogłam się umówić z nim weekend, idzie na wesele swojego kuzyna (faktycznie mówił mi o tym wcześniej) no cóż...