Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamisia2508

czy to mozliwe?

Polecane posty

witam, mam pytanie. otóż biore tabletki antykoncepcyjne. raczej zdażało mi się je brać regularnie, ale ostatnio zapomniałam i za nim się połapałam minęło 26 godzin. a noc wcześniej spałam z chłopakiem. teraz pytanie? czy chroniła mnie jeszcze tabletka z dnia poprzedniego czy też nie? dodam, że od tego dnia minęło 8 dni, a wczoraj zaóważyłam, że z pochwy wypadła mi jakaś dziwna biała kulka, koloru białego, no może troszkę była zabarwiona na żółto. była bezwonna. i lepka. gdy zjem zbiera mnie na wymioty i pobolewa mnie brzuch jak na okres. ale nie mocno. nic więcej mi nie jest. a więc moje pytanie brzmi czy mogłam zajść w ciąże? dziękuje za odpowiedźi.

Gość nic cie nie chroniło
a w 8 dniu od stosunku na pewno masz objawy ciąży te z 8 jej tygodnia idiotko!

Idiotko? Idiotką możesz być Ty skoro nie potrafisz normalnie i konkretnie odpowiedzieć na konkretne pytanie? Pytanie brzmiało czy MOŻLIWE (!!) jest to, żebym była w ciąży?? Czy poprzednia tabletka mnie chroniła!? czytaj ze zrozumieniem!

a ja tobie do psychiatry bo jak nie wiesz jaks ie stosuje tabletki to sie za sex dziecko nie bierze tylko za nauke !

he dziecko :) Ty chyba jesteś dzieckiem, Twoje zachowanie na to właśnie wskazuje :) ja mam dziecko 23 lata :D A Tobie nic do tego jak przyjmuję tabletki, jeśli nie znasz odpowiedźi na pytanie to się po prostu zamknij :) z resztą dlużej nie zamierzam z Tobą dyskutować i zniżać się do Twojego poziomu. pozdrawiam. PS. czy jest tu ktoś normalny na tym forum?

Są normalne osoby ale niepowazne jest pytać na forum czy jest się w ciąży po 8 dniach od stosunku a Ty juz masz objawy :/

Moja siostra na dwa dni po zapłodnieniu miała okropny wstręt do palenia papierosów, a więc jednak jest to możliwe :) Po prostu chce znać odpowiedź czy jest MOŻLIWE zajście w ciąże przy 26 godzinach zapomnienia tabletki? to jest moje docelowe pytanie.

Możliwe, może. zwykły zbieg okoliczności, ale tak było. no, ale jak widać nikt nie zna odpowiedźi na moje pytanie :(

no pytając na forum czy są normalne osoby to trzeba być nienormalnym! nie zasłaniaj sie bzdetami co twoja siostra miała ile dni po zapłodniu po pewnie nie wiedziała czy jest zapłodniona a ty na pewno po 8 dniach od stosunku bobasku masz nudności ciążowe a biała kula to chyba cipą ci mózg wypadł ...trzeba zacząć pisac publikacje na ten temat hahaha

Skoro starała się o dziecko to raczej liczyła się z tym :) a to, że wymiotowała na sam zapach papierosa to też pewnie jej wyobraźnia no nie? :) już wiem skąd ta Twoja złośliwość :D nie możesz wypowiedzieć się na ten temat bo się po prostu nie znasz i dlatego piep***sz głupoty :)

wystarczy ze ty nie wiesz jak stosować tabletki antykoncepcyjne albo wiem ! jestes przebiegła i twoje pytanie to- ile masz szans na zajście w ciąże chcesz jakiegoś biedaka wrobić w dziecko ! która dziewczyna przy zdrowych zmysłach uprawia sex wiedząc a potem "zapomina" tabletki?- ŻADNA!! no chyba ze chce wrobić w dzieciaka!

Czy Ty naprawdę jesteś nienormalna? puknij się w ten pusty łeb. Proste jest,że gdybym wiedziała, że nie wziełam to bym sexu nie uprawiała. Gdybyśmy chcieli dziecko to byśmy sobie zrobili, ale nie chcemy :) więc o czym Ty tu mówisz? z resztą komu ja się tłumacze? komuś kto nie ma zielonego pojęcia o sexie? założe się że po drugiej stronie siedzi strasznie zakompleksiona baba :D

hahahaha spadaj matole!

Kochana ktoś tu posłał cię do wrozek i miał na myśli nas :) caffelatte i khekhekhe . Bo widzisz kochana nikt tu ci tak dobrze nie wywrozy ciąży albo nie-ciąży jak my!!!. Jesteśmy profesjonalistami. To do dzieła !! Wywroze ci z pierza bo kawy jeszcze o tej porze nie pije i nie mam fusow !!! Moja droga!! Dziś pierze okazało się dla ciebie bardzo sprzyjające!!! Patrzę i widzę że jesteś w ciąży !!!!!! . Tak kochana , to niestety prawda . Pierze nie kłamie. Z tego co widzę to zaszlas w ciążę dokładnie na dzień przed zapomniana tabletka!!! . Urodzisz trojaczki . Termin zbiegnie się z rozdaniem świadectw ale nie przejmuj się wszystko będzie dobrze!!! Czarny kot podpowiada mi jeszcze że w najbliższym czasie wyczujesz ruchy maluchów. Powodzenia. ;)

A ja jestem jasnowidzem i oznajmiam że dzisiaj każda która zapyta czy może być w ciąży będzie w tej ciąży albo nawet i nie będzie.. Albowiem zaprawdę powiadam iż można być albo nie być.. Innej opcji nie ma!