Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenna eh eh ehhhhh

Czy ktoś jeszcze nie może usnąć?

Polecane posty

Wszystko dzisiaj w nocy jest przeciwko temu bym usnęła kot szaleje, nie mogę znaleźć wygodnej pozycji, ucięłam sobie dzisiaj drzemkę wcześniej i już nie chce mi się spać a jutro do pracy na 8... :/

Gość zuuska90
Ja też nie moge spać, ostatnio ciągle mam problemy z zasypianiem. Na dodatek wstałam dziś o 14.

Czytacz- to załóż jeden a KONKRETNY. Rozpisz w nim, o co Ci konkretnie chodzi, a na pewno ktoś się zainteresuje. A takie tematy, w których zawierasz po jednym zdaniu nie mają sensu.

A ja zrobilam sobie zatyczki do uszów z waty, jutro sobie kupie takie normalne na takie właśnie sytuacje, inaczej bym zwariowała kot wlazł i drapie łóżko od spodu i nie wiem nawet jak go wyciągnąć... I sypialnię jeszcze wywietrzę...

Uszu* ale głupi błąd hihihi

Taki kiciak fajna sprawa :) kiedyś też miałam kota i nie dawał mi spać, bo gramolił mi się na głowę :P

Moje koty włażą do łóżka i śpią ze mną, na szczescie po nocy nie biegają, poki psy ich nie zaczepiają.... Jutro nie spie cały dzien żeby sie normalnie wieczorem położyc i zasnąc

Mam własnie identyczny plan :D tylko nie wiem, czy od razu uda mi się przestawić w ten sposób mój zegar biologiczny, ja zarywam już kolejną noc z rzędu...

Kiciak to fajna sprawa, ale jak się uaktywni w nocy to koszmar... Łazi po głowie, hałasuje, a jak wywalę za drzwi to stoi pod nimi i miauczy, czy może raczej piszczy....

ja mam wiecej niz jednego to sobie wyobraź co by było jakby sie rozbiegały po domu hahaha wieczine zarywam nocki spie w dzien i takie bledne kolo. Dzisiaj juz nie ide spac, w dzien tez nie pojde wieczorem dopiero

A teraz się ułożył obok laptopa i usnął, ale wiem że jak przestanę go głaskać, i spróbuję odłożyć laptopa to się obudzi i znowu zacznie

Popisowy numer mojego kota to było nocne polowanie, powrót przez uchylone okno i "uraczenie" swojej pani półżywą myszą prosto na czystą kołdrę ❤️

hahahahahahahahahahahaha Kochany kotek! hahaha U mnie gorzej jak psu jednemu albo drugiemu sie zachce do łóżka w nocy i wlezie takie 30 albo 40kg i sie na ciebie położy

Gość BoskiJaaa
Dobra ktora kobietka jest piekna bo boski ja rusza na internetowy podryw o 2 w nocy ?

Idę spać, życzcie mi powodzenia :S

Pomalo przysypialam godz temu ale moja siora pileczką tenisową zaczela o sciane odbijac i mnie rozbudzila, do tego psy zaczely szczezkac pdt "rzuc pileczke" i to wystarczy

Jeden rasowy rodowodowy a drugie nie rodowodowe ale też wygląda jak trzeba hahahah A koty dachowce:D