Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania12321312312

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość Ania12321312312

Postaram sie to opisać w miare krótko. Zaczełam sie spotykac z pewnym facetem 4 miesiace temu ( wczesniej byliśmy znajomymi i widywaliśmy sie czasem z okazji roznych imprez u znajomych , wesel itd) . Zaczeło sie od tego ,ze na jednej takiej imprezie za duzo wypiliśmy i tak sie stało ,ze poszliśmy do łożka. dzieli nas spora odległość. Po jakimś czasie pisanie i rzadkiego bo rzadkiego ,ale spotykania się zauroczyłam sie w nim i to bardzo. Niestety on mnie czesto olewal np nie odpisywał od razu na smsy tylko nastepnego dnia ( choc on pierwszy przeważnie pisał) . Proponował mi trójkata na co się nie zgodzilam ,a dodatkowo mnie to zabolało... W końcu zacżełam miec dość tego i postanowiłam sama go zacząć olewać bo mam swój honor w koncu. Zaczeło się od tego ,ze odpisał mi na smsa po 2 dniach , wtedy ja nie odpisałam na jego pytanie co tam u mnie. Tego samego dnia , wieczorem znowu do mnie napisał z tym samym pytaniem. Odpisałam mu dość zdawkowo. Potem nie odzywał się znowu 2 dni i napisał dlugiego smsa w którym pisał ,że ma teraz straszny nawał pracy ( wiem ,ze to prawda akurat ) ,ale ma nadzieje ,że niedługo to sie skonczy i sie spotkamy ( ja nic o spotkaniu dlugi czas nie mowiłam ani nie nalegałm na nie) . I spytał jak sie czuje. Zignorowałam tego smsa i nie odpisałam nic. On też nic nie pisze do teraz. Co o tym wszystkim myslicie? Wiem ,ze to już koniec , tylko ja coś zrobiłam nie tak w tym wszytskim?

Gość sssssscCisza
Daruj sobie.

Gość Ania12321312312
darowałam już sobie tylko tak sobie mysle ,po co on mi to spotkanie w ogole proponował ?

Gość sssssscCisza
Jak sie zastanawiasz to sobie nie darowalas- hipokryzja i brak zdecydowania, JENY DZIOŁCHO!;p

Gość Ania12321312312
No może i racja... pewnie myślał ,ze on mnie bedzie olewał ,a jak napisze do mnie to ja od razu odpisze , zgodze sie na spotkanie i bede na każde jego skinienie... Ale przeliczył się i tyle. Może i ma inną u siebie , nigdy mnie nawet nie zaprosił do swojego miasta . Tego sie nie dowiem...

Gość Ania12321312312
ssscCisza- darowałam bo już nie mam sie sily nim denerwowac i tym ,ze nie odpisuje długo itd poprostu to jest jeszcze swieże i musze sobie to w glowie wszytsko poukładać mimo ,że jestem zdecydowana to zakonczyc

Gość Ania12321312312
up

Gość Ania12321312312
up

Gość Ania12321312312
up