Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonalajkowaniem na FB

pytanie do znawców Facebooka'a - wazne! chodzi o faceta

Polecane posty

mam pytanie do tych, ktorzy sie bardziej orientuja na wszystkich zawilosciach FB. po prawej stronie jest ten "pasek boczny" na ktorym pojawiaja sie biezace wydarzenia - ze ktos polubil jakies zdjecie, skomentowal cos itp itd. z tego co zauwazylam, ukladaja sie tez wydarzenia chronologicznie- najstarsze najnizej, im nowsze, tym dokladaja sie od góry. PYTANIE: zauwazaylam kiedys, ze moj facet "zlajkowal" kilka zdjec jakiejs panny - wlasnie zauwazylam to na tym "pasku bocznym". robilam cos na kompie, wylogowalam sie, zalogowalam ponownie - raz jeszcze sprawdzilam ten "boczny pasek". i z tych "wydarzeń" na pasku jego "aktywnosc" ze lajkowal je akurat tamtego wieczoru zniknela. WTF? wazne, bo musze wiedziec, czy sie słusznie wkurzylam. z góry dzieki za pomoc.

moze i pierdolnieta, ale chce wiedziec, co to znaczy i czy moj facet nie podrywa jakiejs panny. tak trudno zrozumiec????

prosze o pomoc!!!!!

Gość olewkka
nie wiem czy podrywa ale mu sie podobaja- bo "lubi to" wiec wyraza swoje zainteresowanie, upodobanie, cos/ ktos mu sie podoba to chyba jasne

smutna ania- ale tego nie ma w lajkach na profilu, teraz takie rzeczy sie nie wyswietlaja, tak było w tym "starym" wygladzie FB, przy "osi czasu" juz tak nie ma.

olewka - no tak, ale moze nie po 5 zdjec dziennie, codziennie, przez jakis juz czas?

Gość aaaabbbb
mogl ja zlajkowac a poznij ukryc to na osi czasu. jezeli ty widzialas to ze on to zkajkowal to znaczy ze mozesz ogladac jej fotki. wejdz do niej na profil i zobacz po prostu czy on je lubi.

aaabbbb, no weszłam na jej fotki i jego "lajki" sa przy zdjeciach. ale jak mogl to ukryc z osi czasu?

i caly czas mowie o tym "pasku bocznym" po prawej stronie, tam to raz widzialam, raz nie, pozniej znow idzialam - tzn te powiadomienia o lajkowaniu.

Gość aaaabbbb
to wlasnie jak to ukryl to po to zeby nie wyskakiwalo w powiadomieniach. ale juz masz odpowiedz na to czy to byla prawda czy nie. sama widzialas zlakowal ja.

no ok, wiem, ze zlajkowal, ale "lubienie" zdjec nie pojawia sie na osi czasu. co najwyzej strony, wydarzenia itp. nie wiem w ogole czy o tym samym mowimy.

Gość aaaabbbb
wchodzisz u siebie na zakladke ostatnia aktywnosc i tam jest wszystko co lubisz co komentujesz itp. obok jest opcja usun z osi lub to ukryj :)

noo to znam. ale tam sie nie pojawia "lajkowanie zdjec". tam sie pojawia ze lajkujesz wydarzenie, zespół, strone, ale nie zdjecia. lajki do zdjec sa na prawym pasku bocznym. poza tym ja mam tak, ze juz kilka razy sie logowala i raz jest to powiadomienie na pasku bocznym, ze lajkowal, a raz nie ma.

czarna zła dziewczynka matko, co za durna pinda. ludzie pisza, ze zlajkowal, a pozniej to ukryl. czego jeszcze nie rozumiesz? to czytaj dokladnie. skoro ukryl, to czemu mi sie pojawia raz ze jest, a raz ze nie ma? poza tym od kiedy to w "lubie" pjawiaja sie lajki do zdjec? czytaj ze zrozumieniem.

Gość aaaabbbb
to fb szaleje :) dziewczyno masz odpowiedz na wazniejsz pytanie. zlajkowal ja czy nie? zlajkowal :D:D:D to chyba jest wazniejsze, niz powiadomienia, ktore sa, a pozniej ich nie ma.

Gość skadi
jezeli jest ze lajkowal to lajkowal, tam sie ciagle pokazuja nowe rzeczy ale cyklicznie sie powtarzaja. a tak naprawde to o co ci chodzi? chcesz go zamknac w klatce przed wszystkimi kobietami? czy tobie nie podobaja sie inni faceci chociaz nie masz zamiaru zeby cos z nimi zaczac?

skadi, a co to znaczy ze cyklicznie sie pojawiaja? caly czas mam na mysli tez pasek boczny po prawej.

skadi **nie tez tylko "ten" pasek boczny. no mam dylemat, bo ja znam ta dziewczyne i jej zdjecia. i wydaje mi sie, ze owszem on je "lajkowal" ale kilka miesiecy temu, jak sie pojawiły (niektore sa z 2011roku), i co, teraz dopiero po prawej stronie na pasku bylaby taka aktywnosc??? po kilku miesicacch?

Gość aaaabbbb
w mojej ostatniej aktywnosci mam powiedomienia jakie fotki ostatnio zlajkowalam. tylko ja mam fb w tel, ale to chyba nie powinno sie niczym roznic.

Gość skadi
cyklicznie to znaczy ze jest cykl kilku wydarzen i one pokazuja sie w kolo bo naraz wszystkie sie nie mieszcza. na przyklad jesli jest 5 nowych zdarzen a mozna pokazac tylko 3 (bo nie ma wiecej miejsca) to to najpier pokazuje sie np. 123, po chwili 234, 345, 451, 512, 123...i tak w kolko.

Gość skadi
moze po prostu nie wiesz wszystkiego, moze lajkowal tez cos ostatnio

aaabbb ja nie mam tego. ale mozesz zobaczyc tak tylko na swoim profilu, kogo ostatnio lajkowalas, czy tez w ostatnich aktywnosciach mozesz przejzec profil innej osoby? ja w swoich "aktywnosciach" ostatnich nie mam lajkow do zdjec, tylko np jak polubie jakies wydarzenie, film, zespół itp.

skadi, ale cyklicznie w obrebie np jednego dnia, czy w jakich odstepach czasu?? bo jak mowie, to sa fotki z 2011roku np i mam wrazenie ze on juz je "lajkowal" kilka m-cy temu. mozliwe, zeby teraz dopiero to wyskoczylo, po takim czasie???

skadi - i caly czas masz na mysli pasek po prawej?

Gość aaaabbbb
tam sa pokazywane bierzace wydarzenia. wg mnie fotki z 2011 musial teraz zlajkowac.

aaabbb, tak, wlasnie wiem, ze biezace. tylko ja widzialam juz kilka miesiacy temu, ze byly zlajkowane przez niego, a drugi raz przeciez chyba sie nei da lajkowac?

najlepsze jest to, ze teraz na tym "pasku bocznym" pojawilo mi sie powiadomienie, ze moj kumpel wzial "udzial w wydarzeniu" tylko ze ono mialo miejsc 12 czerwac 2012 roku, czyli jakies 5 miesicy temu. nie ograniam :(

Chyba nie byłby taki głupi i nie podrywał by tak jawnie na fb daj spokój lubić zdj a podrywać to zupełnie co innego. Jeśli to robi to prędzej czy później znów pojawią się lajki i to zobaczysz.