Gość Gość Napisano Lipiec 11, 2019 A skąd wiesz,że bardzo rzadko?Powołać się na artykuł? Sprytny chwyt reklamowy kancelarii prawniczej.Jak rzadko to szkoda zachodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ela Majchrzak Napisano Wrzesień 27, 2019 Jak Walczyć o odszkodowanie ? Nie wiedziałam co mam zrobić na prawnika mnie nie stać siedziałam w internecie i czytałam . Znalazłam bloga lawetakety.pl rozjaśnili mi sytuacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Kolaszek Napisano Październik 11, 2019 Bardzo ciężko jest otrzymać odszkodowanie , bardzo długi żmudny proces, inf.edu.pl warto poczytać , trzeba mieć dużo silnej woli aby wywalczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggg Napisano Październik 11, 2019 Adam Kolaszek.Daj link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2019 Bardzo dobrze. Trzeba walczyć o swoje. Osobiście mi w podobnej sytuacji pomógł ,mecenas Rafał Sangowski. Wejdź na jego stronę www.sangowski.com poczytaj sobie co może zaoferować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krauzik 0 Napisano Grudzień 8, 2019 Najpierw długo walczyłam ze służbą zdrowia, żeby wadliwe złożenie kości prawej ręki uznano za błąd lekarski. Później stoczyłam bój o odszkodowanie. Dopiero firma www.wbdo.pl pomogła mi uzyskać właściwą rekompensatę za moje kalectwo spowodowane przez lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiacynta 2 Napisano Kwiecień 11, 2021 Warto walczyć choć nie jest to łatwa walka i może troche zająć... Ale jak możemy zobaczyć na tym przykładzie: https://www.mzdrowie.pl/prawo/350-tys-zl-zadoscuczynienia-za-blad-medyczny-dla-19-latki-ktora-w-wieku-czterech-lat-doznala-udaru/ Może się udać powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach