Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem sobie taka jedna

Jak to jest? Pomocy!!!

Polecane posty

Mam małe pytanko;) 17 listopada wybieram się na ślub i wesele kuzynki:) Czy na ceremonię zaślubin mam przygotować inną kreację, z na wesele inną? Chcę ubrać długą, czarną, prostą sukienkę... I jakieś fajne dodatki;) Mogę w niej pójść także na ceremonie do kościoła?

Nie wiem czy ubrać się np. w kostium na ceremonię, a później się przebrać...?

Gość mama 3latki
myślę, ze tak, ja sama często w kościele byłam w tym samym stroju co na weselu, zresztą ze względu na pogodę będziesz miała okrycie wierzchnie wiec myślę, ze jak najbardziej...

Ta sukienka ma długie(prawie do biodra) rozcięcie na prawym boku. Mam ubrać jakieś rajstopy? Jak tak to jakie żeby nie wygladać śmiesznie?

Gość mama 3latki
przebrać możesz się zawsze, ze względu na to , ze będzie to listopad warto rozważyć jeszcze opcję, ze może np padać/leżeć śnieg i wówczas bym sie zastanowiła, czy do kościoła nie ubrać czegoś innego z praktycznego względu-żeby nie ubrudzić suknu tym bardziej ze pisałaś , ze jest długa, ale jeśli pogoda sucha to ja bym poszła w sukni do kościoła

Gość mama 3latki
rajstopy dobrze by było, ale musisz się naszukać takich które nie mają widocznej części "majtkowej". a na wierzch co będziesz ubierać dłuższy płaszcz?

Gość mama 3latki
jeżeli na wierzch chcesz jakąś krótką kurtkę, to wówczas chyba bym jednak ubrała do kościoła coś innego, bo czułabym się nieswojo siedząc w ławce, podczas gdy tylna część sukni by zwisała i widać byłoby całą nogę, co innego jeśli będziesz miała długi płaszcz

Gość Tylko i wylącznie
z tego co wiem to na ślub i wesele przychodzi się w jednej kreacji, ewentualnie na zmiane sobie cos mozesz wziąć ale na sale. Po ceremonii wychodzicie przed kosciol czy urzad, są gratulacje a potem goscie jada od razu na sale by witac mlodych wiec nie wiem kiedy bys chciala sie przebierac ????

Gość mama 3latki
przebiera się jak już jest na sali, nie raz widziałam dziewczyny w łazience, zmieniające kreacje, ja też tak raz zrobiłam , bo był środek zimy, niesamowity mróz i nie było opcji iść do kościoła w szyfonowej sukience

Gość prowo jak nic
prowo 0/10 w listopadzie nie bierze się ślubów!

Gość mama 3latki
owszem już ta moda się zmieniła i śluby są w listopadzie, jest wówczas taniej, moja koleżanka ślubowała w listopadzie...

Ehh... Widzę, że tutaj niektórzy mają paranoję na punkcie "prowokacji"...? Mama 3latki:) Dziękuje za wszystkie rady:* Mam nadzieję, że jeszcze nie będzie śniegu;) Raczej ubiorę płaszcz, tylko jeszcze nie wiem jaki...:P Z dłuższych mam beżowy tylko i jest taki... Szmaciany? Na miasto ok, ale na taką uroczystość to jakoś niebardzo;) Coś się wymyśli:P Najwyżej pospinam trochę te rozcięcie tak żeby nie było widać:p