Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hammjxisiajsnxjsiaksowksnzjz

pewien problem

Polecane posty

witam. przede wszystkim chcialam prosic o to, zebyscie sie ze knie nie smialy. otoz pod koniec wakacji uprawialam seks z chlopakiem. bylismy zabezpieczeni, humka nie pekla. co prawda tydzien wczesniej nie mielismy gumki, ale jakby to hjac, tylko wlozyl i wyjal bo nie chcielismy robic tego bez gumki. jakies 3 tyg temu mialam brazowy okres wiec zrobilam 2 testy. oba wyszly negatywnie. dzien pozniej dostalam normalnego okresu. skonczyl mi sie okolo poltora tyg temu. teraz mnie troche jajniki bola, niekiedy prawie caly brzuch. dodam, ze okres mam baaaardzo nieregularny i moge sie go spodziewac w praktycznie kazdym momemcie. wiem, ze to glupie pytanie, ale jak sadzicie? to raczej niemozliwe abym byla w ciazy? po prostu jestem przewrazliwiona. dziekuje za pomoc

Gość do autorki........,
jestes yebnieta przyglupia gimnazjalistko wypierdalaj z forum

Gość SKOK36KM
jestes w ciazy bo mialas okres.Test cie oklamał,zrob bete albo wybierz sie do ginekologa.

no, jak zawsze pomocne!

Mysle ze kochana trafiłas najlepiej na swiecie!!! U nas w wrózkolandii jest zawsze miła atmosfera , ciepło i przyjazń. Pozwól kochana ze powrózę ci z fusów mojej popołudniowej kawki co stoi na biurku. Wszystko wskazuje na to iz jestes w ciązy!!!!! Tak tak i niestety nie ma juz odwrotu od tego!!! A musisz wiedziec ze moje fusy nigdy sie nie mylą!!. Mozesz ewentualnie isc do lekarza i potwierdzic ale ja bym na twoim miejscu spokojnie siedziała i pisała sobie na kafe... . Co niektórzy pewnie doradzą ci BHCG zeby sie upewnic ale ja daje ci 100% gwarancje ze moja wróżba sie nie myli!!! Nawet mój czarny kot pomiałkuje na znak zgody ze mną i moją wrózbą. Pozdrawiam !!!!

jesteś za bardzo przewrażliwiona.. poczekaj do następnej @ i jak się będzie spóźniać to idź na betę i nie rób testów.. niepotrzebnie się nakręcisz. Moim zdaniem w ciąży nie jesteś.. przez 3,5 roku kochałam się bez zabezpieczenia, bez dochodzenia w środku i nie zaszłam.. jak się zdecydowałam na dziecko to było raz a porządnie i się udało..

dziekuje, zafasolkowana. jesli juz tak bardzo, kochani hejterzy, chcecie wiedziec, to mam 18 lat. ;) po prostu jestem zielona w tyn temacie, ale to chyba jak kazdy na poczatku. no sadze ze po zrobiebiu testow i okresie to niemozliwe zebym byla. chyba za bardzo panikuje