Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona w arabie

nie wiem czy zrobie dobrze jesli...

Polecane posty

Gość ssSami
"A ja uwazam" - a Ty serio byłaś w Egipcie? :D bo tam nie jest wcale pięknie, pięknie jest tylko w hotelach i ich otoczeniu, no i piękne zdjęcia w katalogach. Ja z mężem byłam w Egipcie i szczerze to strasznie się zawiodłam, bo tam jest naprawdę brzydko, bo i ludzie jak jakieś bydło, ci Egipcjanie. Do tego na mieście masakra, nawet świateł nie mają na drogach, trzeba przebiegać między jadącymi, trąbiącymi samochodami. Istny raj naprawdę. Sucho, brzydko, wysuszone palmy, prawie zero zieleni, upał i duszno. Ty to pewnie znasz Egipt tylko z filmów i katalogów biur podróży, że piszesz od rzeczy.

a oglądaliście en filmik jak babka-arabka reporterka stała na ulicy i mówiła do kamery (kumacie o co loto) i wokół zebrało się kilku kolesi i zaczęli ją macać i zdzierać z niej ciuchy? :D Faktycznie zajebisty ten Egipt :D

Gość zauroczona w arabie
a ja ciagle o nim mysle i nie potrafie normalnie funkcjonowac, ogladam jego zdjecia i wzdycham do nich... :( moze jestem glupia ale polece do niego.

Gość dziewczyno obudz sie
I co to Ci da???? Zapewne przy pierwszym spotkaniu na zywo tez bedzie mily, kochany i czarujacy. I tak do czasu az nie staniesz sie jego 'wlasnoscia' i kiedy nie bedzie musial juz udawac i zabiegac. Oczywiscie, to nie musi tak byc. Moze to super facet, sama znam przypadek malzenstwa Polki z Libanczykiem, sa malzenstwem juz ponad 20 lat (tyle, ze on chyba jest katolikiem, to tez zmienia sprawe). Tyle, ze Ty za duzo ryzykujesz taka podroza i takim slepym zauroczeniem. Ciagle powtarzasz, ze on pisze i mowi, ze bedzie o Ciebie dbal i o Twoje szczescie, ze bedzie tak jak chcesz. To tylko słowa! A jak ja Ci teraz napiszę, że wygladam jak Monica Belluci i mam 3 miliony dolarow na koncie to tez mi uwierzysz ot tak?

Gość Saloth
Lec, leć. Na kiedy masz bilet?

Gość Lambadaqqq
ale po cholere wy przekonujecie jakąs idiotke jak ma postępować w zyciu? 20 lat to wiek kiedy wypadałoby mieć juz pewien poziom inteligencji i wiedzy o otaczającym swiecie. Jak jakas jest pusta jak torba po cukierkach i jest w stanie leciec do kraju o innej kulturze, gdzie kobiety sa przedmiotami jak regał, bo amant jest na zdjeciach przystojnych i ona go kocha, to ja taką kretynke sama bym odprowadziła na samolot. Po cholere trzymać i mnożyć takie bezwartosciowe geny w naszym kraju

Gość jabkadabka
dobra skoncz... Autorko, zastanow sie dobrze czy warto... Facet tak jak mówisz, wyznaje islam. Ci ludzie mają całkiem inna kulture, inna mentalność. Kobiety tam nie sa wcale dobrze traktowane. Tam facet trzyma rękę nad wszystim. Jak kiedys urodzisz mu dzieci, nie bedziesz miala do nich zadnego prawa. Oni juz tacy są, tak nakazuje im ich kultura i religia i tego nie zmienisz...

Gość jabkadabka
a co z religia? bo on wyznaje islam a ty pewnie jestes katoliczka. co o tym mowi?

Gość zauroczona w arabie
Tak, jestem katoliczka. On twierdzi że z religią nie będzie problemu, że Ja zachowam swoją religię a on swoją.

Gość zauroczona w arabie
mowi, ze Allah jest dobry i pozwala by oni wiazali sie z kobietami roznych religii i nie robi to problemu