Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Videl899

Pocieszy ktos? :(

Polecane posty

Gość Videl899

Mój ukochany piesek chyba umiera a ja nie jestem w stanie nic zrobić. Wszyscy są za uspienem go ale ja nie moge tego przeżyć :( ciagle mysle,ze jednak jest jakis lek dla niego i wyzdrowieje.NIestety ic nie chce jesc ani piic,wymiotuje i nie ma sily nawet chodzic. Jezdzi na kroplowke po ktorej sie czuje dobrze ale p oparu godzinach jest znaczne pogorszenie a teraz to juz wogole....:( Tak plakac mi sie chce...

Gość Videl899
ma tylko 8 lat. Niie ma konkretnej diagnozy, wykryto anemie i zoltaczke, mial transfuzje krwi i bylo mu lepiej ale teraz...Lezy i ciezko oddycha nie moge na to patrzec :(

Gość Videl899
Wterynarz mowil,ze malo ludzi decyduje sie na leczenie i trwa to kolo 2 tyg. Wtedy myslelam,że bede walczyc choćby nie wiem co ale jak teraz patrze jak sie meczy to zmieklam :(

własnie przez przypadek znalazłam twoj wątek,,,,,,, lecą mi łzy jak grochy......... straciłam 5 dni temu moją ukochaną mamę ❤️ !!!!!!! zmarła moja matka........ i nie wierze w to ........ żal nie wypowiedzany............ samotnosc i opuzczenie........ nie ma juz mojej mamy............. nie smuć się........ jeśli dla twojego pieska nie ma naprawde ratunku, ...... to straszne ta swiadomość że sie go straci ......... pomyśl i przypomnij sobie chwile te wszystkie które z nim spedzałaś ile radosci ci dał......... to juz bedzie na zawsze w tobie,,,,, niejako nie rozstaniesz sie z nim , bo te chwile i on pozostanie w twoim sercu i pamieci............

bądz przy nim, niech czuje twoja obecnosc....... to wazne................ chciałabym cie wesprzec.... sama jestem w dole......... trzymaj sie................. bedziesz go kochac zawsze ❤️ nie bój sie.......................

Gość Videl899
Wpółczuje Ci smierci mamy :(. Jeszcze jestem w stanie to znieść ale nie chce czekac do rana,zeby sie nie meczyl :( Najgorsza jest mysl,że moze jednak jest ten lek gdzieś albo,że za mało zrobiłam,żeby go wyleczyć...

Gość Videl899
Ja tez dziekuje za cieple slowa, ide z nim posiedziec troche

Gość autorko jestem z tobą:(
mysle o was. trzymajcie sie😍