Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiii

kto poleci jakis dobry krem do rąk

Polecane posty

zawsze używałam kremu dla dzieci bambino. jestem przezadowolona z niego. niestety muszę go zmienić :( mój pierścionek zaręczynowy wchodzi w reakcję z zawartym tam tlenkiem cynku i brudzi :( i teraz poszukuje równie dobrego kremu do rąk. takiego który nie będzie pozostawiał na dłoniach uczucia maski, oślizgłego czegoś, który się ładnie wchłonie i nie będzie efektu "rękawiczek" kremowych

Gość La_Luna_88
Może spróbuj Dove VISIBLE EFFECTS jest bardzo delikatny i szybko się wchłania- może nie będzie szkodził pierścionkowi, ewentualnie możesz spróbować kremu z Neutrugeny

ktoś jeszcze coś poleci. narazie wiem tyle że kremy garniera są jak dla mnie totalną porażką. kamille może byc ale tez mnie wkurza. masakra jakaś będzie z tą zmianą kremu :(

Gość kaśinkaaaaa85..
ja używam neutrogeny od lat i jestem bardzo zadowolona. Szybko się wchłania i nie pozostawia tzw "maski"

Gość gdahgda
ja lubie aloesowy z eveline. skuteczny, nawilzajacy i bosko pachnie przez dlugi czas :)

Gość paradoksalnie to te kremy
które podałaś jako niewypały to ja właśnie chyba takie kupię bo ja z kolei właśnie potrzebuję mieć ten tłusty film na skórze i wkurzam się strasznie jak 5 minut po kremowaniu mam tak suchą skórę jakbym nie kremowała wcale. A ostatnio jak na złość same takie kremy mi się trafiają może dlatego że ostatnio kupuję badziewia za 6 zł a Avonu i Oriflame'u To dzięki tobie będę wiedzieć jakiej firmy teraz kremy kupię

Ja ostatnio zaczęłam używać kremu lirene z ogórkiem i jestem bardzo zadowolona, bo dobrze się wchłania, nie jest tłusty, a przy tym super nawilża. Choć oczywiście prawdziwy test przejdzie przy mrozach:)

Ja ostatnio zaczęłam używać kremu lirene z ogórkiem i jestem bardzo zadowolona, bo dobrze się wchłania, nie jest tłusty, a przy tym super nawilża. Choć oczywiście prawdziwy test przejdzie przy mrozach:)

Ziaja oliwkowa Johnson's (mój ulubiony) Nivea błyskawicznie nawilżający

Gość GretaBarbo
Ziaja. wszystkie inne się chowają. Oliwkowa jest super. Kozie mleko też rewelacja. Koszutje coś koło 6 zł, a wszystkie neutrogeny i inne to przy niej po prostu tragedia. Po kilku minutach od zastosowania nie ma żadnego uczucia śliskości, tłustości, a skóra jest miękka i delikatna. Z całego serca polecam, wypróbuj - nawet jeśli Ci nie podpasuje ryzykujesz tylko kilka złotych. Ja wypróbowałam przeróżne marki, ale Ziaja jest the best

Gość kozie mleko z Ziaji
jest rewelacyjne i niedrogie, cudownie się wchłania.

Gość eqfewfgewf
uzywalas bambino to sie nie dziw ze lapy masz w strasznym stanie

Gość eqfewfgewf
a polecam z alterry oczywiscie, grosze kosztuje a jest swietnty

Gość habybaby
ja co roku na gwiazdkę dostaje od babci krem do rąk z Avonu, ten najzwyklejszy. Używałam tez innych ale ten jest najlepszy. Nie jest za rzadki, nie ma intensywnego zapachu, nie roluje się jak niektóre kremy z silikonem... i zawsze jak spierzchną mi ręce to mi pomaga... a no i jest wydajny... itp itd :)