Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yjhgjdf

Dlaczego facetom tak zależy na połykaniu?

Polecane posty

Dobrym sposobem jest też dawanie kobiecie do każdego posiłku porcji śmietanki z rozpuszczoną dużą ilością soli. Smakuje jak sperma, więc Skarb może na codzień uczyć się przełamywania psychicznego strachu i ośmielać się.

Gość ajzis
a chciałybyście, żeby facet przy minetce co chwilę odpluwał? no bo oni mają dużo więcej do połknięcia.

Gość Master of Dyzaster
A dlaczego kobietom tak zależy na ślubie? :classic_cool:

Gość wewiuewew
Można kobietę przyzwyczaić do połykania, ba, można doprowadzić do tego że będzie łykać wyjąc z uciechy. Po prostu wcześniej trzeba ją przez jakiś czas przymuszać do połykania kału nie dając przy tym wody, a po miesiącu kuracji kałowej nasienie będzie dla niej błogim nektarem :classic_cool:

Gość obrzydliwy temat fujjjj
a te kurwy co polykają to powiedzcie mi czy gowno waszych facetow tez wpieprzacie? :O

to jest obrzydliwe dla mnie, ja sobie nie wyobrazam, zeby moj chlopak pil moj mocz czy krew z miesiączki, a kurwy polykają siki swojego faceta bo sperma to siki i inny syf: jad trupi a one to polykają jaką kurwą trzeba byc :O

hannibal ty jestes upośledzony, wszyscy wiedzą jak sie nazywasz, a piszesz takie bzdury, że szok, czy ty nie masz wstydu? i ty skonczyles studia? w ogóle pisze sie oddzielnie politologu za dychę :O

Gość urzekające
ha, ha, ha hit dnia "sperma to siki" :)

Gość dsvn,vv
Ja myślę, że jak facet nie ze kobiecej sraki, to jej nie kocha i nie jest dojrzały do związku z nia. jak połknie jej srake to tak jakby mówił "kocham Cię i akceptuję w zupełności"

Gość dsvn,vv
Jakby mój facet nie zjadł mojej srajdy i nie wypił mojej krwi miesiączkowej to bym na serio z nim nie była. Przecież to takie naturalne. jeśli by go to poniżyło to byłoby to zwykłe seksistowskie gadanie. Myślę, że każdy facet powinien zlizywac krew miesiączkową swojej kobiety na dowód swojej miłości, w innym przypadku nie nadaję się do związku z kobietą.

Gość meljoo
Współczuję waszym facetom i wam, kobiety, które nie połykacie bo to poniżajace :D nie wiecie co tracicie w seksie. Nie ma nic lepszego jak różnorakie zabawy w łóżku ;)

Gość mjak
dsvn,vv - dobrze prawisz, he he ! A czy panowie zaraz po tym jak kobieta połknie ich nasienie całują je w usta? A może się brzydzą?

Gość Morfen
A potem sie kobiety dziwia, ze nikt ich niechce po 30 dotykac. Bo przez 10-15 tyle litrow spermy co w siebie wlaly to mnie na zygi zbiera.

Gość robinhut
A moja dziewczyna czasami polyka moja sperme. I zawsze jak robi mi loda to spuszczam sie jej do buzi. Lubi tez lizac mojego anusa i wkladac palce mi do dupci. ja jej robie to samo . Raz tak ostro ja masturbowalem ze az sie posikala na lozko a na koniec wylizalem jej mokra od moczu cipke. I nie widze w tym nic dziwnego. Normalna podneicajaca rzecz w zwiazku.

Gość a ten moj
ma tak gesta sperme, ze sie jej nie da przelknac

Gość meljoo
Mój mnie całuje od razu po połknęciu. Nie widzi w tym nic obrzydzającego. Normalnie mnie całuje :O Nie rozumiem, co ma w tym być poniżającego? To moja wolna wola, że to robię, bo on ani słowa nigdy nie powiedział, że chciałby abym połknęła. Sama chciałam, bo jestem zboczona ;)