Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfhg

Chciałabym mieć jakieś bardziej oryginalne imię.

Polecane posty

Gość Esma150000
Magdalena :O

Gość fgfhg
no, faktycznie, te zaciągnięte z angielskiego rzeczywiście brzmią kiepsko :o Jessica, Angela, Vanessa...

magda, to magda, zwykłe, typowe, nie ma sie czego wstydzić. Angela, czy Angelika? makabra... ale znam siostry Angelike i Andżelike. nie wiem, czym ta matka przekupila us:O

Gość Esma150000
Magdalena :O nie Magda 😴

Magdalena, no ok. normalne imie. i zdrobnienia też. zła czarna dziewczynka. jak sama napisałaś masz typowe. a że tobie się podoba, nie znaczy, ze nikt C i szczerze nie powie , że jest paskudne.:D A ja ze swojego jestem dumna. i potrafie sie liczyc z tym, ze nie kazdemu sie podoba.:)

Gość zielonapszczolka
a ja mam na imie Maria Antonietta i mi sie bardzo podoba :)

Gość płatnosc za prad
Krystyna ladne nie? i w moim srodowisku laske w moim wieku spotkac z tym imieniem jest i bylo trudno, mam 30l.

znam jedną Krysie, ma 24 lata i jedną 29letnia. ładnie, choć nie bylaby to moja propozycja dla dziecka

Gość timberbimber
Ja też znam jedną Kryśkę, która ma obecnie 28 lat. Poza tym znam w podobnym wieku Grażynę, Irenę, a nawet Zenona :D

ja z Zenkiem, Ryśkiem Leszkiem , Waldkiem do klasy chodzilam:) Ci dwaj w środku to bracia i akurat oba imiona mi sie mimo tych chlopakow kojarza swietnie

ale co w nim takiego złego? czyzby tak Ci mama dała na chrzcie? naprawde takie imie z wieksza dumą bym nmosiła niż jakis debilizm typu Angelika, Claudia, Oliwia, Jessica, Partycja czy wiejskie Ewelinaczy Mariola:O

Gość pvKBwRLrGe
Ich to już powinni zamknąć za bnsoeeszwne opisy linkf3w, ktf3re prowadza do postf3w o czymś zupełnie innym. Po prostu nabijają sobie wejścia. |

Gość on an island in the sun
ja nienawidze swojego imienia katarzyna, uwazam za zbyt polskie i zbyt pospolite, mieszkam w belgii, ucze sie tu, lecze, imprezuje i to imie mi po prostu przeszkadza. Chcialam je zmienic

Gość a mnie się bardzo podoba
imię DARIA...szkoda że sie tak nie nazywam,ale jak bedę miec córkę to bedzie Daria na 100%