Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K two

Pomóżcie mi zrozumieć dziewczynę i jej sprzeczne zachowania

Polecane posty

Gość K two

Znamy się już dość długo. Jakieś 3 lata. Widzimy się tylko na imprezach domowych. Chyba sobie od początku wpadliśmy w oko. Ja się w niej zauroczyłem na początku i trochę jej to dawałem odczuć, po prostu inaczej ją traktowałem. Ona też zawsze pokazywała mi że jej zależy. Problem w tym że oboje jesteśmy nieśmiali. Tak więc ja zawsze miałem problem żeby zrobić konretny krok do przodu w naszej relacji. Jeśli chodzi o jej oznaki zainteresowania to są następujące. Zawsze są jakieś spojrzenia. Ona z jednej strony udaje że ma mnie gdzieś ale zawsze widać u niej zazdrość, jak np rozmawiam z innymi dziewczynami. Np Zacząłem rozmawiać z inną dziewczyną, to ona zawsze wstaje denerwuje się, robi wszystko żeby zwrócić na siebie uwagę. To jest bardzo widoczne. Zauważyłem to dwa, trzy razy. Jak rozmawiam z jej koleżanką to ona zawsze pod pretekstem gdzieś wyciąga tę koleżankę. Ostatnio rozmawiałem też z jej koleżanką i ona coś tam powiedziała do drugiej koleżanki na ucho i ta odpowiedziała coś w stylu "taa... już ją obróci". Jak ona wchodzi to zawsze do mnie mówi donośnym głosem "cześć P". Ostatnio na imprezie trochę porozmawialiśmy z tym że z nią sięnie da rozmawiać dłużej bo ona zawsze ucieka. Później powiedziała mi że "chyba się zakochała" i bardzo długo patrzyliśmy sobie w oczy, ciągle sie kręciła wokół mnie. Chciałem wziąć od niej numer ale jakąś tak wyszło. No więc wysłałem jej zaproszenie na facebooka, przyjeła po jakimś czasie i napisałem do niej "cześć", nic nie odpisała, później napisałem "jak leci" też nic nie odpisała choć było napisane że przeczytała. I nurtuje mnie to i intryguje dlaczego ona się nie odzywa. Nawet jeśli kogoś poznała, to mogłaby się odezwać mimo wszystko, a nie milczeć. Czy wiecie może dlaczego tak dziewczyna może się zachowywać? Dodam jeszzcze że jak jest dostępna i ja wejda na czat to ona zaraz znika. Czy może się wstydzić czy coś? Nie potrafie tego pojąć. Przecież wszystkie dziewczyny odpisują czy mają chłopaka czy nie czy im się podobam czy nie. Ona nawet nie wie w jakim kontekscie do niej piszę tak więc jak myślicie? Co jest grane:?

Gość K two
Wiem że to trochę długie ale bardzo mi zależy na waszej opinii.

Gość alicexx
jak Ci na niej faktycznie zależy to musisz działać delikatnie, widocznie jest bardzo płochliwa, nieufna. Chce żebyś ją zdobywał, ale powolutku, cierpliwie. Jeśli to nie bajka dla Ciebie daj sobie z tym spokój, bo zranisz i ją i siebie.

Gość K two
Czyli co powinienem teraz zrobić? Nie mam jej telefonu, na wspólną impreze się nie zanosi. Więc? Odpisać już nie odpisze bo już mineło 3 tygodnie, więc nie liczę na to.

Gość alicexx
Popytaj znajomych o nią, zapytaj gdzie można ją spotkać, znajdź ją gdzieś na mieście, zagadaj, zaproś na kolację. Wiesz, wszystko bardzo delikatnie, nie nachalnie. Jeżeli się nie zgodzi nie zrażaj się, na pewno dasz jej do myślenia

Gość K two
Z jej znajomych to znam tylko jej najlepszą koleżankę, ale czy mam ją zapytać dlaczego ona się tak zachowuje. Ona wszystko jej wyśpiewa.

Gość jahfk
matko jakie dzieci.. weź po prostu zaproś ją do kina i tyle

Gość K two
No chciałbym ale jak? Co mam napisać do niej jak i takk nie odpisze?