Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

W końcu weekend:)

Polecane posty

no ja tak :) bo mały melanzyk z przyjaciółmi możliwe ze się odbędzie :P ale niestety jutro do pracy :/ ale tylko na 4 godzinki, więc przezyje

Gość jest mi smutno
ja się nie ciesze bo od rana do wieczora siedzę na uczelni :(

jest mi smutno I z tego powodu Ci smutno?:D walking dead to jutro pół wypłaty pójdzie do...:D ...piggy tylko grzecznie tam :)

Gość piiiiiijjjjeeeeemmmyyyyy-yyyy
:D :D :D :D :D

Nie mozliwe -Ewcia Jestem pedantkom wiec u mnie wszystko na błysk :P ale pranie bedzie trzeba złożyć, wyprasowac :P wszystko przetrzec, podłoge jak co rano umyc:P na spacer z dzieciakami to czas zleci:P

Nie mozliwe -Ewcia no tak albo w nocy :D codziennie myje łazienke :D kuchnie i td:P codziennie kurze okna co 3ci dzień gdzies szyby przecieram :P to takie moje zboczenie :D

Nie mozliwe -Ewcia nie to nie żart:) nie lubie bałaganu:) u mnie ma wszystko swoje miejsce wszystko ma stac tak jak ja postawiłam :P nawet ubrania sama rozwieszam bo nikt nie rozwiesi tak jak ja chce :D zdażało mi sie i o 4tej rano smieci wywalac :D ale to w lato jak w miare widno było bo teraz sie boje heh

O losie tez lubie porzadek ale do przesady sa wazniejsze rzeczy:) no ale jak kiedys bede na wychowawczym to moze sie zmieni wiele rzeczy.wiecej czasu itp lee ogladac rodzinke :P

Nie mozliwe -Ewcia Ja tak juz mam :D bucze jeden brudny kubek :D kubek na stole doprowadza mnie do szału jak i kubek w zlewei:D na blacie w kuchni ma nic nie stac :D na segmencie tylko zdjecia :D wszystko ma swoje miejsce :D wszystko w szafach musi byc poukładane tak aby było równo:D jak cos wystaje zaraz poprawiem :D nie wiem czy to normalne ale tak mam co zrobić :D w lodówce nawet wszystkie pułki maja swoje miejsce gdzie na jakiej ma co leżeć :D

spoczko spoczko kiwi :) bede grzeczna ;P ale to jeszcze zobaczymy czy wypali.. w sumie to przydaloby mi sie cos takiego, bo ostatnio to siedzimy z moim w domu i siedzimy.. jakos tak wyszlo

...piggy no to tak jak ja bo mojego wiecznie nie ma a jak wraca to za żadne skarby go nie wyciągniesz bo on chce w domu pomieszkać :-/

no takze zbieramy ekipe jak narazie, zobaczymy co wyjdzie.. jedna para ma juz dzieciaczka ale mloda chyba do dziadkow pojdzie ;P