Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

W końcu weekend:)

Polecane posty

...piggy mam koleżanke która non stop po imprach lata dziecko kuwa samochodziki z komisu za 8zł a sobie szmata na ciuchy i zabawe nie żałuje a na dziecku oszczędza ile fabryka daje :D udusiła bym kurwe jak bym mogła :D dziecko z dziadkami a ta spi do 11 i z morda na dzieciaka że ją obudził::D

oj ja tez ! nie cierpie takich ! nie no, moi to tez od czasu do czasu mloda do dziadkow "podrzucaja" bo mlodzi sa to normalne ze czasem chca tez wyjsc, w sumie bardziej kolega lata niz koleżanka ;P heheh, kiedys poszlam z nia na miasto na piwo a chlopakow zostawilismy z mała w domu, wracamy, mala spi a oni na kompie graja.. ehh faceci ;P

...piggy Ale raz na jakis czas a nie non stop:-/ kupiła bys dziecku używane autko a sobie nowe ciuchy, kosmetyki i td:o bo Ty musisz super wygladac a dzieciak niech w lumpach chodzi i lumpami sie bawi :-/

cos Ty ! nie mam dzieci, ale wiem ze bede wolala kupic cos im niz sobie.. dlatego teraz moge sobie pozwolic na kupno tego czy tamtego bo wiem ze kiedys bede wolala dziecku kupic..

...piggy To nie o to chodzi aby sobie nie kupis tylko o to że jak można dziecku używane a sobie nowe :-/ i sobie non stop a dziecku raz na jakis czas a co do czego to dzwoni i sie żali że kasy nie ma :-/

a no coż poradzic, sa i takie.. szkoda dziecka tylko.. ja znam takich ludzi ktorzy starali sie latami o dziecko, jak wkoncu sie udalo, to dostali akurat lepsza prace, jak urodzila to dziecko z babcia mieszkalo, oni tylko w wolne weeekendy przyjezdzali do niego, siedzieli z nim troche i jechali.. no porazka totalna, praca wazniejsza od dziecka ! ja rozumiem bo praca jest wazna, ale bez przesady ! rodzina wazniejsza

ooo to super masz :) takie dzieci sa najwspanialsze.. :) a maluszki to juz wogole, pracuje w sklepie dzieciecym wiec widuje dzieci dosyc czesto, zreszta sporo mam tez w rodzinie :) hehe