Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Dziewczyny, co o mnie myslicie tylko szczerze

Polecane posty

- Nigdy nie byłem na imprezie ,nawet domowce czy sylwestrze, jedynie na weselach i pogrzebach - nie mam i nie mialem fejsbuka i naszej klasy - nigdy nie powiedzialem publicznie : kurwa, chuj, spierdalaj etc - w szkole miałem zawsze wzorowe zachowanie, bylem pupilkiem nauczycieli a nielubiany przez rowiesnikow - nigdy nie trzymalem dziewczyny za reke,nie calowalem - wiekszosc zycia spędzilem przed telewizorem i komputerem

Gość lalalallalalalal
Myślę, że masz pewnie smutne życie i skoro przeszkadza Ci taki stan rzeczy, to powinieneś powoli nad sobą pracować. Uwierz mi, że wszystko da się zmienić. Może Ci się wydaje, że do końca życia nie będziesz lubiany, nie spodobasz się żadnej dziewczynie itd., ale to jest kwestia Twojego własnego zachowania.

Gość Błędny jak Korowiow
Co mają myśleć? Nie wyróżniasz się niczym spośród większości męskich użytkowników kafeterii.

Gość gorsze zło
że nie nadajesz się na faceta, bo jesteś miękka pizda i teraz kobiety są od Ciebie silniejsze psychicznie, więc nie masz za bardzo u nich szans

staram sie zmieniac, ale nie wiem czy w dobrym kierunku ide, prace mam ale jakos niezbyt lubiany jestem, tzn wzbudzam sympatie jestem miły ale do pogadania o spoznionym autobusie czy pogodzie...