Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo w aptece nie było

Broncho Vaxom Czy mogę zrobić dluższą przerwę?

Polecane posty

Gość bo w aptece nie było

Jutro rano powinnam dać dziecku pierwszą tabletkę z 2 serii ale jak dziś poszłam do apteki to mi powiedziano ze dziś zamówią bo nie ma na stanie i będzie najwcześniej na środę. Czy mogę wydłużyć przerwę o te kilka dni? Będzie to miało jakieś negatywne skutki na działanie szczepionki?

Gość bo w aptece nie bylo
nikt nie doradzi w tej sprawie?

Gość do autorki........,
to sie szybko zorientowalas yebana cipo

Gość bo w aptece nie bylo
w czym się szybko zorientowałam? Chyba chciałaś sobie kogoś powyzywać. Wczoraj dzwoniłam do apteki i był na stanie prosiłam żeby mi zostawili a dziś mi pani farmaceutka mówi ze niestety komuś się pomyliło i sprzedał i nie ma ale ze zamówi tylko że będzie na środę.Mogę ewentualnie urządzić sobie jutro wyjazd do jakiś innych aptek ale jest sobota wiec nie wszystkie są czynne w pełnym wymiarze czasowym, a ja niestety pracuje. Nie wiem czy kombinować czy mogę spokojnie poczekać do tej środy.

Gość podniose bo moze ktoś mi
odpowie

Gość hgbbhj
No to biegnij szybko do innej apteki, nie rozumiem problemu:/

Gość hgbbhj
Zresztą podawanie teraz tej szczepionki i tak nie ma większego sensu, uodparnienie zaczyna się na wiosnę a nie jesienią.

Gość Kapijonka
Autorko, spróbuj w innej aptece. swoja drogą uodparnianie teraz naprawde nie ma sensu... ja zrobiłam ten błąd rok temu u synka, od września do lutego chorował non stop.... co prawda winowajcą głównym był 3 migdał i przedszkole, ale mimo wszystko. uważam, ze jesień to nie czas na uodparnianie..