Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia 27

MAM PROBLEM

Polecane posty

Gość gosia 27

A co zrobić jak się szuka innego partnera, ojca dla naszych dzieci a to się nie udaje bo nie jest odpowiedni bo nie potrafi zaakceptować tych dzieci takimi jacy są. Też jestem wdową .

największy problem to jest właśnie z tym szukaniem. Miłość na dobry związek po prostu się znajduje. Nagle i niespodziewanie. Tego się nie da znależć w ogłoszeniu, na czacie itp... Trzeba czekać (oczywiście nie zamykając się w domu) a nie szukać.

Gość nie wierze w to ze samo się
właśnie trzeba szukać. Czasem szczęściu trzeba troszkę pomóc. Ja znalazłam właśnie na czacie a szukałam bardzo długo i się udało. Po 10 latach wiem z całą pewnością ze to ktoś z kim chcę spędzić resztę życia, ten idealny. Gdybym nie szukała pewnie nie byłabym dziś szczęśliwą mężatką. Dzieci nie są przeszkodą. Mężczyźni często patrzą na dzieci jako na dodatkowy atut. Odchowane dzieci to fajna sprawa. Ma się już gotową rodzinę i nie trzeba się na nic decydować, wstawać w nocy, zmieniać pieluch, przechodzić 9 miesięcy ciąży. Większy problem to to że w pewnym wieku ludzie już się podobierali w pary i wolni zostali tylko tacy z odzysku (a tam nie zawsze jest w czym wybierać) albo tacy którzy nie wyobrażają sobie życia w związku. No ale trzeba próbować. Do skutku.

może źle to ujęłam... Ale znam kilka kobiet "z odzysku:, które ślepo szukają, jakby w rytm bijącego zegara biologicznego i w każdy kolejny związek rzucają się jak w ostatnią szansę. Każdy nowy facet zaraz się wprowadza, jest wujkiem dla dzieci, dla niej narzeczonym, przytłoczony akcją znika i pojawia się kolejny.

Gość gosia 27
ja chyba właśnie na siłę kogoś szukam potrzebuje dla moich dzieci kogoś kto nich pokocha ale jak narazie to czuję że on kocha ale tylko mnie a i w to czasami wątpie jak się kłócimy najczęściej właśnie o nie bo ja nie potrafię złego słowa o nich powiedzieć...

Gość kkkkskkskkkks
Jestem mężatką, mamy jedno dziecko, Nie szukałam nikogo, sam się znalazł. W moim małżeństwie miłość wypaliła się już dawno. Z różnych powodów. Wiecie jak to ciężko spotkać miłość, będąc w innym związku? Wiedzieć, że nic nie można zrobić, że pomimo wszystko nie potrafi się zdradzić ...