Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauritius4434

Do tych co dokonały aborcji- co zrobiłyście z płodem?

Polecane posty

Gość nauritius4434

Rzuciłyście psu na pożarcie czy zjadłyście na śniadanie? Przecież po "wyskrobaniu" płód nie rozpływa się w powietrzu, widać miniaturową głowę, czasem rączki, nóżki... http://www.kciuk.pl/Pierwsze-26-tygodni-rozwoju-ludzkiego-plodu-GALERIA-a110473 Tutaj film o ludziach, którzy wygrzebali ze śmietnika płody kobiet dokonujących aborcji w USA (dla ludzi o mocnych nerwach) : http://www.youtube.com/watch?v=5wai6fW90Oo Nie przejmujecie się tym, że ktoś może wygrzebać ze śmieci waszego płoda z waszym imieniem i nazwiskiem, a nawet adresem? A może ktoś wam wyśle takie szczątki pocztą?

Gość nauritius4434
liżę wory księży na pielgrzymkach :)

wiem że któryś z Was jest podszywem ale nie rozróżniam. oba posty tak samo pojebane

Gość nauritius4434
No co, proste pytanie, nie? Przecież płody są bytem materialnym, istnieją, więc ciekawi mnie co się z nimi dzieje po zabiciu, a nie sorry, po tzw. aborcji...

Obecnie większośc aborcji to aborcje farmakologiczne. Kobieta krwawi a wśród krwi, błony śluzowej jest kilkumilimetrowy zlepek komórek i robią z nią dokładnie to samo co z krwią miesiączkową. A w przypadku aborcji chirurgicznej podejrzewam, że odpadami medycznymi zajmuje się klinika aborcyjna. A rączki, nóżki i tym podobne to już w przypadku zaawansowanej ciąży, a w takim przypadku rzadko dokonuje się aborcji.

Gość ijijioppop
twoim zdaniem pewnie sexu też nie powinno się uprawiać chyba że w celu rozmnażania bo inaczej zabija się plemniki i są mordercami?

nic nie robią, bo ich nawet nie widzą, a tym bardziej nie dostają "do ręki" odpadami medycznymi zajmuje się firma utylizująca odpady medyczne proste 1

Gość GretaBarbo
Ewa,33 Ty jednak naprawdę jesteś pierdolnięta!!! Rozumiem, że siebie również uważasz za odpad medyczny? Bo w końcu kiedyś tam byłaś owym płodem. Na litość boską, nie porównujmy ludzkiego płodu do wyrwanego zęba!!! I to abstrahując od moralnego aspektu aborcji.

Gość Marletta
Perwersja idiotko najpierw się doedukuj. Kilku milimetrowy zarodek to jest przed 5 tyg ciazy czyli nie wiele po dniu spodziewanej miesiączki. Pod koniec 3 miesiąca (10 tyg po zapłodnieniu) dziecko ma już ok 5 cm.

Gość nie zaloguje sie bo sie zszoku
U mnie to nie byly rozwiniety plod ale jeszce zalązek, ktory spokojnie 1 tabletkla mozna bylo usunąc i wyplynąl z krwią Celowo pisze na pomaranczowo bo bylo by dla was szokiem kto to pisze, i dobrze

Gość Eea, 33
greta, ja rozumiem twoją związki emocjonalne z płodami ludzkimi, ale wg polskiego prawa wszystko, co pozostaje poza organizmem po zabiegu, oprócz organów do przeszczepu, to odpad medyczny gospodarkę odpadami medycznymi bardzo szczególowo określają przepisy, z którymi radzę sie zapoznać tobie i autorowi tematu, bo widzę, że sprawa jest wam zupełnie nieznana 1

Gość nie zaloguje sie bo sie zszoku
4 razy przez cale moje 40 l zycie tabletke zazylam poronną

5 tygodni od zapłodnienia ma 10 milimetrów, czyli kilka, do 10 tygodnia od zapłodnienia nie odczuwa bólu. 😴 🖐️ A większość aborcji dokonywana jest do 9. tygodnia. Nie odbieraj moich wypowiedzi tak dosłownie, tak się składa, że znam etapy rozwoju płodu. 🖐️

Gość nauritius4434
Alicja Tysiąc chciała dokonać aborcji. Gdyby dokonała aborcji to jej najmłodszej córki teraz by nie było. Jej decyzja bezpośrednio przyczyniłaby się do nieistnienia jej córki. Dlaczego niby miałaby mieć takie prawo? Ja bym nie dała swojej matce prawa do decydowania o zakończeniu mojego życia. Dziecko ma inne DNA niż matka, wiec to nie jest jej ciało. "Zadziwiające jest to, że kod genetyczny Twojego dziecka został zapisany w momencie zapłodnienia; właśnie w tym momencie w jego spirali DNA zostały określone indywidualne cechy tj. płeć, kolor oczu, kolor włosów i skóry, typ budowy ciała, rysy twarzy, temperament, inteligencja, zdolności, choroby i alergie, skłonność do nadwagi oraz wczesnego łysienia." http://www.zdrowotne.pl/kobieta/ciaza/ciaza/318-i-trymestr