Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna34

CECHY PSYCHOPATY...

Polecane posty

Gość smutna34

czekam na wasze wpisy, ciekawi mnie ktora osobowosc jest wg was psychopatyczna, niereformowalna i niezdolna do zycia w zwiazku. Jakich osob nalezy sie wystrzegac, komu nie nalezy ufac. Zawsze przyciagalam psycholi, mam chyba zaburzony instynkt samozachowawczy, gdyz nie potrafie na poczatku ocenic kto jest tym zlym...

Gość smutna34
podbijam i czekam na wpisy :)

Gość Ariadnna
nagminne krytykowanie zachowania i charakteru, chęć zmiany wszystkiego w drugiej osobie

Gość afghfydtjfgn
to wychodzi na to ze ja jestem psychiczna:Omasakra,co wy wypisujecie...????

Gość afghfydtjfgn
chyba przesadzacie

Gość smutna34
wysoka inteligencja i zdolnosc manipulowania ofiara...pewnie tez I pytanie ..Jak czesto zdarza wam sie w zyciu spotykac takie osoby

nie zdarza ja zyebow od razu odstraszam,mam jedna ceche ktora ich odrzuca jestem niezalezna praktycznie od 19 r zycia,dwa nigdy nie podporzadkuje sie mezczyznie a oni chca poslusznej i ulozonej kobiety ktora im bedzie ustepowac

Gość trusckafka
taki chlopak ktory nie ma zony , siedzi caly czas na necie pisze na forach jaki jest przystojny i ma malego indorka to musi byc psychopata

co ma bycie psychopatą do związku? :O może pan Breivik potrafiłby stworzyć fajny emocjonujący związek :classic_cool: co nie zmienia faktu że jest yebnienty :O

Gość dfgsdgf
Psychopata to w większości przypadków osoba bardzo opanowana, powszechnie lubiana, miła, powierzchownie uczynna, umiejąca robić dobre wrażenie i dzięki tym cechom manipulująca otoczeniem. Swoje życie opiera na kłamstwie, nie potrafi być sobą, zawsze bardzo uważa na to co i komu mówi. Ponadto jest to osoba bardzo nieszczęśliwa i skrajnie zakompleksiona, co w połączeniu z takimi cechami jak mściwość i zawiść daje niebezpieczną i wybuchową mieszankę. Trzeba uważać.

Gość dfgsdgf
bardzo bezwzgledny, ale nie agresywny... nie jest to w każdym razie jawna agresja, raczej tworzenie sytuacji, w której agresor robi wrażenie ofiary, a wina spada na innych