Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooooohh

Wiecie czego słucham ?? Anielski Orszak, byłam ostatnio na pogrzebie i

Polecane posty

Gość oooooohh

mi sie spodobalo :P

Gość norbertos banitos
ja lubie dobry jezu a nasz panie wtedy zawsze mam erekcję

świetnie że tak was to bawi :o ja dzisiaj jadę na pogrzeb i jakoś nie śmieszy mnie to wcale.

Gość oooooohh
oj tam ja mialam pogrzeb i jakos dalam rade w wielu kulturach pogrzeb to radosna uroczystosc wesola taneczna a u nas robi sie z tego neiwiadomo co

Gość idzie moj pan ołłł
IDZIE MOJ PAN RMX :classic_cool:

Gość mnbvcxzzxcvbnmm
a wiecie, ze kiedys moj brat robil sobie jaja i gral na gitarze (elektrycznej)w domu, 'dobry jezu' a za kilka dni zmarl nasz sasiad. za jakis czas znow sie wyglupial gral i w ciagu kilku dni zmarla sasiadka :D dziwny zbieg okoliczosci nie? :D

Gość oooooohh
hm cos w tym jest chyba wiecie? U mnie w miescie na najwiekszym cmentarzu jest taka stara brama z poczatku XIX wieku i istnieje taki przesąd zeby nie przechodzic pod tą bramą tlyko dookola... W gimnazjum bylismu z klasa na cmentarzu i facet nam opowiadal o tej bramie - ja dla jaj przeszłam pod nią ,mysle sobie co to jakies zabobony i glupoty ... byla wiosna maj - równy miesiac pozniej zmarła moja prababcia, nagle. W wakacje najpierw dziadek, a dwa tygodnie po dziadku babcia !!! pekl jej wrzód mialam w wakacje 3 pogrzeby :/ Nie wiem czy to przypadek czy jednak istnieje COS jakis duch

Gość norbertos banitos
twoj brat z gitarą po prostu morduje ludzi a twoja babka i prababka byly stare więc wykorkowały wielka filizofia

"ja mialam pogrzeb i jakos dalam rade" ­ miałaś pogrzeb? serio? i piszesz z trumny?