Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

moja dynia do oceny

Polecane posty

Gość tożtoszok
Pralka w kuchni? :O

Gość mój nigdy nigdy nigdy we mnie
zazdroszczę Ci,ze jesteś w UK. ja nie mam mozliwości póki co,a bardzo potrzebuję.

Gość haipehaope
na choooj ci ta dynia? :O

nie mam się gdzie zaczepić. znajoma w lodnynie obiecała pomóc,ale narazie nie ma czasu. w polsce mam nóż na gardle. mam nadzieję,że wyjazd to kwestia 2-3 miesięcy. dłuzej nie wytrzymam.

pokaż tego kościotrupa:classic_cool:

Pralka w kuchni to w UK czy w innych krajach zachodnich norma. Jeśli ktoś ma duży dom to ma przeważnie pralnie. Rzadko trzyma się w łazience pralkę, bo dla ludzi łazienka to miejsce relaksu i odpoczynku i pralka kojarzona jest z pracą i porządkami. W Polsce tak przyjęło się ze względu na małą ilość miejsca. Kiedyś nie było czegoś takiego jak meble pod wymiar. Już teraz spotyka się pralkę w Polsce np w kuchni czy specjalnie wyposaża się małą pralnie.

dynia piękna:classic_cool:

a co bys chciala robic w uk? ja to nie mial bym miejsca na pralke w lazience - zreszta nie widzialem u nikogo pralki w lazience w uk.

Gość zew ryczacej gesi
a ja dynie zrobię z krzyżem a ty andrzej z uk czcisz szatana

tak szatanA od razu- jezu kto wam takie zabobony powkladal- od razu trzeba polityke do dyni religiie i katastrofe smolenska mieszac? to ma byc zabawa!!!!!!!!!ubierajac choinke tez czcisz szatana.

Gość Yagienka
Ja mieszkam w PL i dziwię się że ktoś ma jeszcze pralkę w łazience? Przecież teraz meble w kuchni robi się na wymiar i miejsce pralki jest w tym całym szeregu, po co zaśmiecać i tak małe łazienki. Uwierzcie mi, nie znam nikogo w PL, kto miałby pralkę w łazience, ale może dlatego że jestem z młodego pokolenia ;) 79 rocznik :P

Gość Yagienka
jo mom pralke w korytorzu i sie nie chwole debile.

Gość Yagienka
andrzej - to zależy jak się czujesz, jak staro, to ok. Ja czuję się młoda duchem, więc zaliczam siebie do młodego pokolenia :D A pralkę mam w kuchni, nie na korytarzu podszywie :P

Gość pralka kuchenna
Sram mordom

Gość zew ryczacej gesi
http://3.bp.blogspot.com/-oH3LhUO1KUE/Tq7fqg8R57I/AAAAAAAAUH8/pUKVSFXpA3o/s1600/1.jpg Różyczka - św. Tereska Miecz ognisty- archanioł Michał ten krzyż/miecz to chyba św. Jakuba Monstrancja św. Klary serce z koroną św. Katarzyna Aleksandryjska choinka nic nie ma wspulnego z szatanem http://3.bp.blogspot.com/-oH3LhUO1KUE/Tq7fqg8R57I/AAAAAAAAUH8/pUKVSFXpA3o/s1600/1.jpg

Gość mogę sprzatać nawet,zeby
tylko sie załapać do pracy,a potem zobaczy się;)

prace moge dac namiary ale reszte sobie trzeba zalatwic samem typu mieszkanie i kase - moge dac namiar na fabryke gdzie biora kazdego jak leci