Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cała prawda o ....

cała prawda o ...

Polecane posty

Gość cała prawda o ....

cytat z tematu usuniętego z tego forum 'W redakcji kafe pracuje 30 osob na trzy zmiany i projekty sa kontynuowane nawet 24h/dobe. kazda osoba ma kilka projektów i ich historie są dostępne dla wszystkich pozostałych w biurze. Szefostwo czasem wymyśla hity czyli jakieś filmy, afery itp- ostatnio często wpadki są na topie. a no projekt. projekty rodzą się różnie- czasem ktoś z nowych osob da fajny temat ktory jest popularny- redakcja przejmuje osobowsc tej osoby i tak rodzi sie projekt- w ten sposob mieli projekty na kazdy temat- ciaza macierzynstwo benefity urzadzanie domu prawictwo polityka zycie w anglii grzybice- najlepsze byly dietowe projekty tak po 10 0s0b na zmianie zmiany byly od 8-16/ 16-24/0-8 osoby bedące na zmianie sa jednoczesnie moderatorami i technicznymi osobami nadzowujacymi forum projekty wymyslili sami moderatorzy , ktorzy nudzili sie w pracy obserwujac ruch w sieci i pisali. Projekty to prowokacje. Jedną z osob byla dorota- niestety juz jej nie ma i dlatego sie sypnelo i pare osob odeszlo - chciano nam zamknac usta papierkiem ale ja nie bede milczec duzo tematow zaczerpnietych jest z prasy kobiecej i z zagranicznych portali' - Inne tematy napisane przez Kowalską lub Nowak nikogo nie interesują, najważniejsze są tematy dziennikarzy i moderatorów, czyli osób zatrudnionych na etatach przez Zarząd o2.pl

Gość odmozdzacze
to co sie dzieje na tym forum to jest jakas porazka, w zasadze nie forum a SMIETNIK. Kretyn, ktory jest projektem o nazwie prawik 21 to jest juz przegiecie, zaklada tematy przepelnione wulgaryzmami, obrazajace kobiety a wczorajszy o tym, ze spusci sie na obrazek MB. To jest gowno a nie forum, moderatrzy zezwalaja na takie rzeczy, a usuwaja tematy, ktore nikogo nie obrazaja. Ja przestrzegam wszystkich przed tym miejscem pelnym wulgaryzmow, niekontrolowanym przez nikogo i wypelnionym w 90% projektami, zalosne

spuszczanie się lub charkanie na symbole religijne jest ściągnięte od vlogera niejakiego /testo/ ta łajza pravik nie jest nawet kreatywny :O a tak w ogóle to fajnie że szukają kreatywnych ludzi do zatrudnienia fajna fucha dla ludzi z wyobraźnią:) mi to nie przeszkadza że piszę z projektem bo kafe to ZABAWA ewentualnie mój dziennik XD

Moment. Dorotki już nie ma? Cholera. Światopogląd mi się obrócił o 180 stopni.

:D kolejna tajemnicza tajemnica tajemnic :D Wystarczy dobrze popatrzeć, poczytać ze zrozumieniem, uruchomić logiczne myślenie i .... albo sie bawić .... albo nie :D Patrząc na tematy i teksty .... kreatywności w zespole obsługującym jednak brak :( a szkoda. Oczywiście :) były tematy które rozbawiały do łez... a jak wiadomo, śmiech to samo zdrowie. wszystkim zainteresowanym serdeczne 🖐️ ps. moja wypowiedź oczywiście nie dotyczy wszystkich pojawiających się tu tematów.

Gość a ja sie pytam o co chodzi?
:classic_cool:

a ja się pytam ... gdzie jest Adaś od pobudek i wylizywania ci..ek bladym świtem :D to był taki kulturalny chłopiec. Wstawał wcześniej od koguta :D

Gość właśnie gdzie jest Adaś ?
był prawie tak dobry jak poranna kawa :) kawę uwielbiam :)

tak, takie poranne nawoływanie jest niezwykle pobudzającym dodatkiem do porannej kawy :) szczególnie zanim kur zapieje ;)

Gość kafeteria.pl:)
nie zanotowaliśmy żadnego Adasia

niestety, nawet pomidory obniżyły juz swoje "loty" o ile pomidor wogóle może latać :D

drogi duchu cafe :) tubylczy pomidorze czyżbyś w taki sposob uczcił pierwszą wizytę Papierza Polaka w wolnej Polsce? bardzo to mnie ciekawi :) obniżenie lotów, mokre majtki itd., itp. ... chyba zapytam miejscową wróżkę :D o ile zmartwychwstanie

biedak :( od 1979 mu stoi ..... na butapren chyba, bo wtedy jeszcze super glu nie bylo w sprzedaży :D

Gość ośla pało znów sie podszywasz
pod prawdziwego ducha :D frida to jakiś cipowaty facet jak tak piertoli nie od rzeczy :D

tak, tak, ........... niech pije :) będzie łatwiejszy........ jak to dobrze się składa, że na świecie nie wszyscy muszą wyglądać, myśleć, czuć i przeżywać jednakowo :) a jeśli ktoś szuka instytucji charytatywnej, to zaglądając tu pomylił adres.... a przyglądając się uważniej tymże instytucjom można dojść do wniosku, że nie są one jednak tak charytatywne na jakie starają się wyglądać :( i to jest właśnie ściemniactwo... dla mnie kafe to rozrywka, a nie realne życie 🖐️